Risipă de bani publici! Primăria Reșița plătește lunar aproape 1.000 de euro degeaba!

Pentru a oferi internet wireless în două parcuri din oraş, Primăria Reşiţa plătește aproape 1.000 de euro lunar! Mai grav este faptul că serviciul nu este unul performant, conectarea la rețeaua fără fir fiind mai tot timpul imposibilă!

Compania Avolo este una dintre cele mai favorizate societăţi de către Primăria Reşiţa, având contracte de telefonie fixă sau mobilă, de servicii de internet, service, mentenanţă şi chiar montări sau autorizații ISCIR pentru cazane. Practic, cam orice numai pentru a se abona la banul public.

Primăria Reșița plătește lunar 918 euro către Avolo pentru ca în Parcul Tricolorului și în Centrul Civic să fie internet wireless. Prețul este uriaș pentru un asemenea serviciu, iar majoritatea locuitorilor care au încercat să folosească aceste conexiuni fără fir din cele două locații știu foarte bine că, de cele mai multe ori, este imposibil să te conectezi la rețea și să ai internet operabil, fie și numai pe tabletă ori telefonul mobil.

Cu toate acestea, se pare că Avolo a fost una dintre firmele preferate ale fostei administrații, contractele fiind încheiate, de regulă, pe 5 ani, cu clauze ce prevedeau reînnoirea din oficiu, tacită, pentru încă 5 ani, la fiecare expirare de contract.

Ideea ca oamenii care ajung în parcurile municipiului să beneficieze de internet gratuit este una bună, numai că practic ea nu s-a concretizat din cauza proastei funcționări a rețelei, asta chiar dacă banii sunt încasați de firma Avolo în fiecare lună…

Foto: www.obiectivbr.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/