Spitalul din Caransebeș se însănătoșește! Tratamentul începe în noiembrie!

Spitalul Municipal din Caransebeș este tot mai aproape de un vis pe care îl au toți pacienții care trebuie să-i treacă pragul. Administrația locală pune la punct ultimele detalii pentru a da startul lucrărilor.

În această săptămână s-au pus la punct ultimele detalii legate de mult așteptata reabilitare a Spitalului Municipal Caransebeș. Potrivit primarului Felix Borcean, au avut loc mai multe sesiuni de discuții cu proiectanții, conducerea spitalului și cei care se ocupă de achiziții.

„Urmează o perioadă relativ scurtă de punere pe SEAP a lucrării și selectarea constructorului, astfel că la începutul lunii noiembrie ar trebui să înceapă lucrările. Instituției Primăriei îi va reveni sarcina să monteze sistemul de hidranți care înconjoară spitalul și va presupune un alt efort financiar”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul-șef a vorbit și despre clădirea care aparține unității medicale și în care și-a desfășurat activitatea secția de Boli Infecțioase, cunoscută ca Spitalul Bora. „Intenționăm să includem și această clădire într-un program de reabilitare, dacă nu pe fondurile guvernamentale care vor fi alocate în etapele următoare spitalului, atunci pe fonduri europene, astfel că, în perspectivă, medicii din Policlinică se pot muta în spațiul reabilitat, pentru a putea folosi Policlinica în sistem ambulatoriu”.

CITEȘTE ȘI:

1 milion de euro pentru un tomograf de ultimă generaţie la Spitalul de Urgenţă Caransebeş

Spitalul din Caransebeş are 8 milioane de euro… promişi de la Ministerul Sănătăţii!

Spitalul din Caransebeș, primul pas spre un vis frumos. Unitatea sanitară a primit o tranșă din banii promiși de Ministerul Sănătății