ȘOCANT. Imagini de violență extremă, probă pentru IPJ Caraş-Severin în dosarul „Eleven Nine – Ponton Casa Baraj“! [VIDEO]

Devine tot mai credibil: ultimul party al sezonului la Ponton Casa Baraj s-a încheiat, în dimineaţa zilei de 11 septembrie, cu bătai ca-n filme! Azi au apărut şi probe greu de tăgăduit: fotografii şi o primă filmare!

Ceea ce Express de Banat anunţa în urmă cu câteva zile, cu numeroase semne de întrebare adresate „părintelui“ de la Ponton Casa Baraj, Nelu Popa, dar şi Poliţiei din Caraş-Severin, pare a se confirma pas cu pas. După articolul publicat de noi în 20 septembrie, a venit răspunsul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului: „La data de 11 septembrie a.c., polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane au suferit leziuni în urma unor agresiuni fizice. Cei trei ar fi fost agresați în localitatea Văliug. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”. Era o confirmare palidă, foarte firavă, a celor relatate de noi, Poliţia neavansând un loc precis unde s-ar fi petrecut evenimentul. A pomenit doar de Văliug, nu de Ponton Casa Baraj din Văliug, şi despre cei trei care „ar fi fost agresaţi“, deci, încă o dată, nimic cert!

ponton casa baraj

leader board 728 x 90 px

bataie ponton casa baraj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astăzi, însă, au apărut în mediul online, pe pagina de facebook a Alinei Straja (persoană care apare ca fiind de loc din Reşiţa, că a studiat Medicina la Iaşi şi că trăieşte în Sibiu), fotografii şi o filmare de la Ponton. „Ce bătaie?! Eu nu ştiu de aşa ceva!“ – răspunsul dat nouă de primarul Nelu Popa, la multe zile distanţă de la „ultimul party“, pare acum rupt din cu totul alt film!

„Că a fost, că n-a fost, că s-au bătut, că nu s-au bătut? Întrebări la care domnii politişti trebuie să dea un răspuns. Până una alta, vă spun eu că ,,a fost” cu siguranţă, iar imaginile de mai jos demonstrează acest lucru. Mulţumiri «medicinistei» pentru imaginile care vor risipi multe semne de întrebare“ – sunt cuvintele Alinei Straja postate alături de pozele şi filmarea de la Ponton, primite se pare de la o studentă la Medicină care fie a fost de faţă la eveniment, fie a intrat în posesia acestor probe de la apropiaţi ai celor ce le-au „produs“ la faţa locului.

Imaginile surprinse pot fi incluse de Poliţie în ceea ce expressdebanat.ro a denumit „Dosarul Eleven Nine de la IPJ Caraş-Severin“, cel cu prăbuşirea „muşchilor gemeni” de la Barajul Văliug! Pot fi şi chiar trebuie să facă parte din dosar!

UPDATE, ora 21.50
Express de Banat a intrat în posesia altor imagini violente surprinse de martorii oculari în dimineața de 11 septembrie, la Ponton Casa Baraj.

CITEȘTE ȘI:

Ultimul party de la Ponton! Mascați, inspectori antifraudă, sigilii, amenzi și bătaie ruptă din raiul lui Nelu Popa?

Dosar „Eleven Nine” la IPJ Caraş-Severin! Cu prăbuşirea „muşchilor gemeni” de la Barajul Văliug!

FOTO/VIDEO: www.facebook.com/alina.straja

www.facebook.com/ponton.casa.baraj