[FOTO] Săptămână de șase puncte pentru CSM Reșița

CSM Reșița a încheiat cum nu se putea mai bine o săptămână cu două meciuri în Liga a III-a de fotbal. După victoria la limită din restanța cu Pandurii II, astăzi rosso-nerii au învins la Lugoj cu 2-0.

După numai patru minute de joc, elevii lui Leontin Doană aveau avantaj pe tabelă, gazdele marcând în propria poartă, sub presiunea acțiunilor de atac ale reșițenilor. 1-0 la pauză pentru CSM Reșița, iar golul al doilea a venit în ultimul sfert de oră. Beloescu a fost secerat în suprafața de pedeapsă lugojeană și misiunea executării penalty-ului i-a revenit lui Alin Liuba, același care marcase unicul gol al victoriei de marți cu Pandurii II, tot din astfel de fază fixă. Conștient că lugojenii l-au spionat în Valea Domanului, Liuba a tras acum pe centrul porții și a stabilit scorul final încă din minutul 78: CSM Lugoj – CSM Reșița 0-2.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673110319261″]

leader board 728 x 90 px

„În sfârșit, zâmbim. Am avut emoții în aceste zile”, a spus antrenorul Leontin Doană.
CSM Reșița a acumulat în această săptămână primele puncte din noua ediție de campionat. Două meciuri, două victorii, șase puncte și speranțe reaprinse în Valea Domanului.

CSM Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, Buzdugan, Negrei – Costescu, Breșneni, Bloju, Liuba – A. Coviț, Beloescu. Au mai intrat: Ponoran, Săndescu, Ciucur, Țoțu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674280800335″]

Rezultate înregistrate în etapa a patra:
ACS Poli Timişoara II – Unirea 1924 Alba Iulia 0-0
Pandurii Târgu Jiu II – Gloria Lunca Teuz Cernei 1-0
Naţional Sebiş – CNS Cetate Deva 6-3
Performanţa Ighiu – UTA Bătrâna Doamnă II 2-0
CSM Lugoj – CSM Şcolar Reşiţa 0-2
Millenium Giarmata – Ripensia Timişoara 0-0
Sâmbătă, de la ora 17:00, ultimul meci al etapei, Industria Galda – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

Foto: Miruna Mihancea