Fostul primar din Fîrliug, repus pe funcție de Tribunalul Caraș-Severin!

Fostul primar din comuna Fîrliug revine de astăzi pe scaunul de edil-șef, după ce Tribunalul Caraș-Severin a admis plângerea sa împotriva ordinului de prefect prin care a fost suspendat.

Instanța de contencios administrativ a Tribunalului Caraș-Severin a pronunțat astăzi soluția în procesul deschis de fostul primar al comunei Fîrliug, Ioan Borduz, cu Instituția Prefectului, prin care a cerut anularea ordinului de prefect. Acesta prevedea încetarea mandatului înainte de termen al lui Ioan Borduz. Instanța a admis plângerea făcută de fostul edil, a stabilit că acesta este repus pe funcție și că va primi din urmă plata tuturor drepturilor salariale din momentul validării mandatului.

Sentința este definitivă și executorie, fapt pentru care Ioan Borduz este repus de astăzi pe scaunul de primar al comunei Fîrliug.

Dosarul lui Ioan Borduz a fost deschis la începutul anului 2012, atunci când procurorii DNA au început cercetările, acuzându-l pe edilul-șef din Fîrliug că a deturnat fonduri europene. Mai exact, acesta ar fi fost părtaş la semnarea mai multor contracte fictive, prin care să poată fi recuperată contravaloarea lucrărilor efectuate la piaţa din satul aparţinător Dezeşti.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Borduz, suspendat din funcţia de primar?!

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ioan Borduz a oferit foloase necuvenite

„Borduz a încălcat legile și Constituția României!” Pentru primarul Fîrliugului legea e clară!

NEWS ALERT: Alegeri anticipate la Fîrliug! Primarul Borduz, eliberat din funcție!

EXCLUSIV: Nicu Novac, martor în procesul lui Ioan Borduz!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/