Spectacol de artă, muzică și tehnologie, la Timișoara

sala baroca muzeul de arta timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

„Baroque4Tech” aduce în Timișoara un spectacol organizat în jurul a trei elemente distincte: un nou sistem de iluminat al Palatului Baroc, o expoziție multimedia și un concert cu valențe multisenzoriale.

Evenimentul este organizat de Muzeul de Artă Timișoara și are loc joi. Spațiul Galeriei L va fi valorificat printr-o expoziție multimedia care își propune să ofere o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției evenimentelor din anul precedent.

„Expoziția va evidenția patrimoniul MNArT și arhitectura Palatului Baroc prin  intermediul unor proiecții realizate cu echipamente performante și dotări tehnice specifice utilizate pentru prima dată în cadrul muzeului care au fost achiziționate cu prilejul anului 2023 Timișoara – Capitală Europeană a Culturii”, transmite Muzeul de Artă.

Odată cu lăsarea serii, se va inaugura noul sistem de semnalizare cromatică a prezenței Muzeului de Artă în spațiul public, transformând dinamic fațada barocă printr-un show de lumini configurat în relație cu volumele arhitecturale și relația plin-gol a Palatului Baroc. Paleta de culori este inspirată din gama cromatică a Barocului, fiind reinterpretată prin intermediul celor mai avansate tehnologii de iluminat ce combină optică, electronică și design inteligent.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

De la ora 21.30, seara va culmina cu un concert al trupei Survolaj, desfășurat sub cupola arborelui anvelopat în proiecții video, în atmosfera misterioasă a curții interioare de pe strada Mercy a Palatului Baroc și cu un public fain și implicat.

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/