Tânăr aproape leșinat, depistat în Timișoara

tanar lesinat timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii locali din Timioara au dat peste un tânăr, aflat în pragul leșinului, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Traian de la intersecția Splaiului Tudor Vladimirescu cu Bdul 16 Decembrie 1989, au observat, în jurul orei 11.00, o persoană care stătea întinsă, în stare de semiinconștiență, pe marginea podului. Imediat au trecut la verificarea stării de sănătate a bărbatului, precum și la identificarea acestuia, stabilind că se numește T.F., are 36 de ani și este din Timișoara. Totodată, la efectuarea controlului corporal, s-a constatat că acesta avea asupra sa un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a face parte din categoria celor interzise”, aflăm de la polițiștii locali.

Când a început să își revină acesta a declarat că ar fi găsit substanțele în parc. Bărbatul a fost condus la sediul instituției și a fost predat polițiștilor din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

promovare banner maxagro Muzeul TM

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/