ȘOSELELE MORȚII. O tânără de 19 ani este condusă pe ultimul drum în loc să dea examenul de bacalaureat!

Sute de mesaje de condoleanțe curg pe pagina de facebook a tinerei din Oțelu Roșu care a pierit aseară în urma unui accident de circulație pe raza localității Măru. În zona orașului au avut loc însă alte 2 tragedii care au zguduit comunitatea locală. 

Daiana Carmina, în vârstă de 19 ani, se întorcea de la rugă și probabil neatenția, viteza și puțina experiență la volan au condus la producerea tragicului accident. Tânăra conducea din direcţia Măru către Zăvoi şi, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers şi s-a oprit cu autoturismul în staţia de reglare a gazelor naturale Măgura, pe care a avariat-o.

accident maru

În autoturism se mai aflau patru tineri cu vârste de 18 şi 19 ani, care au fost răniţi și au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Deși echipajele de intervenție de la Caransebeș și Oțelu Roșu au acționat prompt, pentru tânăra șoferiță nu s-a mai putut face nimic. În loc să se pregătească de bacalaureat, tânăra, elevă în clasa a XII-a Electromecanică la Colegiul Bănățean Oțelu Roșu, va fi condusă pe ultimul drum de către rude și prieteni.


DSCN8428


În urmă cu un an, un accident tragic s-a petrecut la Obreja. Atunci, un grup de tineri voluntari se întorcea din oraș de la o acțiune caritabilă. O tânără din clasa a X-a, Alexandra Florea, și-a pierdut viața, povestea ei impresionând mii de cărășeni. De altfel, Episcopia Caransebeșului a înființat un club în Oțelu Roșu care îi poartă numele.

DSCN8429

Un alt tragic accident a mai avut loc pe o trecere de pietoni în orașul Oțelu Roșu. Atunci, din cauza străzilor lipsite de lumină și a vitezei, medicul Beg din Reșița a spulberat o fetiță care și-a pierdut viața. Doctorul a fugit de la locul accidentului, iar acum dă socoteală în fața instanței.

FOTO: FACEBOOK

 

Comments

  1. R.I.P Daiana Carmina says:

    Nu stiti ce durere se afla in inimile multor persoane de pe valea Bistrei !! Nu spun doar din Otelu Rosu !!! Inger drag 🙁 ! Tu ii vei canta lui Dumnezeu acum ii vei spune secretele tale acum ii vei spune *versurile tale* ii vei spune ca,printul tau drag nu a apucat sa*ti spuna nimic..:( Draga mea Carmina suflet frumos fi alturi de noi toti te iubim si te vom iubi ! Credene stiu ca, iti pare rau deoarece plange cerul plangi si tu 🙁 De ce ai ales asa ceva :(( ?! scumpa mea … R.I.P