Şomerii să mai aştepte! Directorul AJOFM e ocupat cu drepturi la replică!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin pare să fi rezolvat problemele şomajului în judeţ, pentru că doar aşa poate fi explicată preocuparea din ultima vreme a şefului instituţiei de a ţine lecţii de jurnalism. Caius Isac şi-a cam făcut un obicei din a trimite presei drepturi la replică, fiind nemulţumit de modul în care ziariştii îşi concep textele ce vizează instituţia publică pe care o conduce.

 

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Caius Isac i-a solicitat cotidianului Express de Banat publicarea unui punct de vedere legat tocmai de afirmaţiile sale, pe care acum le consideră tendenţioase. Redăm în continuare, integral, rândurile semnate de directorul Caius Isac:

,,In virtutea dreptului la replica, va transmitem spre publicare punctul de vedere referitor la articolul cu titlu „Directorul Isac aranjează întâlniri pentru satisfacere rapidă!” , publicat  in data de 14.04.2015 în cotidianul online Express de Banat, articol semnat de către d-nul Dani Stanciu:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin considera titlul articolului mentionat anterior drept tendentios. Bursa locurilor de munca este o actiune organizată la nivel național care facilitează întâlnirea directă dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si angajatori, scopul final fiind ocuparea rapidă a locurilor de muncă, nefiind o intalnire privată, ci una intr-un cadru oficial.

Organizarea Bursei generale a locurilor de muncă din data de 24.04.2015  nu a fost mediatizată începând cu data de 8 aprilie 2015, cum ati mentionat in articol, ci începând cu data de  31 martie 2015,  printr-un comunicat de presă pe care dumneavoastra nu l-ati publicat.

AJOFM Caras-Severin nu crează locuri de muncă ci, prin aplicarea măsurilor din domeniul de activitate, stimulează agenții economici să creeze locuri de muncă . Numărul mic al locurilor de muncă pe care agenții economici le pun la dispoziția șomerilor la Bursa generală a locurilor de muncă din acest an reflectă situația economică a județului și nu lipsa de implicare a AJOFM in depistarea acestora. 

Suntem convinși că ne veți sprijini și în continuare în mediatizarea corectă și obiectivă a  acestei acțiuni, astfel încât Bursa generală a locurilor de muncă să fie nu doar o oportunitate, ci o reușită pentru un număr cât mai mare de șomeri.     

 

Cu stimă,

Caius Isac

Director executiv”

 

 CITEŞTE ŞI: Directorul Isac aranjează întâlniri pentru satisfacere rapidă!

Comments

 1. marius says:

  Mi se pare un drept la replica de bun simt. La fel si publicarea lui.

  O scurta lectie de gramatica, totusi:
  – penultimul paragraf, “creaza” se scrie de fapt cu doi de ‘e’ -> creeaza
  – ultimul paragraf, limbajul de lemn hilar & cat de “convins!” e dumnealui ca presa il va sustine neconditionat.

 2. someru' lu' mihai says:

  Adevarul este undeva la mijloc.Si voi ziaristii, cautati titluri cu alte conotatii, tocmai pt. a “provoca” privitorii(curiosi datorita titlului) sa citeasca.Si in final,TEAPA, nimic senzational,nimic”satisfacere rapida” si nici macar un”preludiu” scurt!Oricum, o stire de asemenea natura, se da SEC ,fara alte giumbuslucuri literare, ca sa aratam, vezi doamne, ce culti suntem!