Șoferul oprit cu focuri de armă pe o stradă din Bocșa este liber!

ferrari rosu gloante (3)

Bărbatul de 42 de ani a ieșit astăzi din arest și va rămâne sub control judiciar. Până când instanța din România nu se va pronunța în cazul său și nu își va ispăși aici pedeapsa ce va fi stabilită pentru ultraj, el nu va putea fi extrădat și predat autorităților din Austria.

Reșițeanul de 42 de ani oprit cu focuri de armă la Bocșa pentru că a demarat cu mașina de lux și a acroșat un polițist după ce fusese oprit pentru un control în trafic a fost pus astăzi în libertate. Deși pe numele său există un mandat de arestare emis de autoritățile din Austria pentru înșelăciune în data de 31 mai 2021, el nu va putea fi pus în aplicare până când instanțele din România nu vor stabili pedeapsa pentru incidentul din 12 august. Curtea de Apel Timișoara a decis astăzi că bărbatul poate ieși de îndată din arest, rămânând în continuare sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO. Mașină de lux, oprită cu focuri de armă în plin trafic pe o stradă din Bocșa!

„A avut mandat de arestare pe 15 zile provizoriu în dosarul cu Austria. Astăzi s-a discutat cererea Parchetului cu privire la emiterea unui nou mandat de arestare preventivă pentru Austria. Instanța a constatat că poate să emită mandatul și l-a și emis, dar numai după ce acesta va termina toate afacerile judiciare din România, adică numai după ce dosarul cu ultrajul, inclusiv pedeapsa și sancțiunile pe care le va primi, se vor termina. Doar atunci poate fi extrădat în Austria.”, ne-a declarat Cosmin Bolosin, avocatul care îl reprezintă pe șoferul bolidului de lux.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Șoferul oprit cu focuri de armă are și un mandat european de arestare despre care spune că nu știa nimic!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/