FOTO/VIDEO. Mașină de lux, oprită cu focuri de armă în plin trafic pe o stradă din Bocșa!

ferrari rosu gloante (3)

O acțiune care părea a fi o activitate obișnuită a polițiștilor rutieri s-a încheiat cu focuri de armă la Bocșa. Un șofer care nu ar fi răspuns la solicitările oamenilor legii a demarat în trombă, fiind oprit la câteva sute de metri distanță. Asta după ce l-a acroșat pe polițistul care a vrut să îl oprească.

Mașini de lux, invitați de marcă, petrecere cu ștaif pe strada Republicii din Bocșa. Totul a fost însă întrerupt de ceea ce părea a fi un simplu control rutier al polițiștilor cărășeni. Unul dintre cei care dirija traficul a vrut să oprească un autoturism de lux, un superb Ferrari roșu, și să îi ceară șoferului actele, conform procedurii. Într-un comunicat de presă, Poliția anunță că mașina a încetinit, după care ar fi accelerat din nou, acroșându-l pe polițist. „Un alt coleg aflat în dispozitivul de menținere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.”, mai spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

ferrari rosu gloante (2)

leader board 728 x 90 px

Șoferul este un bărbat de 42 de ani din Reșița. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale. Aparatul etilotest a arătat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Polițistul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru îngrijiri medicale.

„Eu consider că șoferul este nevinovat, îl voi apăra în continuare. Cred că situația putea fi gestionată și altfel. Nu poți să tragi cu pistolul în mijlocul orașului, când în preajmă sunt zeci de mașini. Va trebui să vedem cum s-a tras: s-a tras un foc în plan vertical sau s-a tras direct orizontal”, spune Cosmin Bolosin, avocatul care îl reprezintă pe șoferul mașinii de lux.

pana ferrari

La o primă vedere, cel puțin unul dintre cele trei gloanțe ar fi lovit mașina. Rămâne de văzut care a fost ținta celorlalte. Cert este că s-a demarat o anchetă, care va fi tranșată în instanță pentru a se stabili cine se face vinovat de întregul scenariu de film desfășurat astăzi la Bocșa.