Strângere de fonduri pentru amenajarea unui parc în zona autogării din Reșița

children playing in the park

Un nou parc pentru copii și tineri și-ar putea face apariția în Reșița, în zona autogării de la Universalul Vechi. În acest sens, două organizații nonguvernamentale au pregătit spectacole cu strângere de fonduri. 

Rotaract CLUB Reșița, în colaborare cu GLT ARCUS – REȘIȚA, demarează proiectul de foundraising, scopul strângerii de fonduri fiind construirea unui parc în zona Universalul Vechi (lângă autogară), un parc dedicat atât copiilor, cât și tinerilor.

În acest scop, personaje de poveste vor prinde viață la Reșița, în Parcul Tricolorului, pentru a delecta copiii cu momente de poveste. Părinții, bunicii sau cei apropiați se pot bucura și ei de momente de relaxare, prin producătorii autohtoni și serviciile acestora, timp în care voluntarii GLT ARCUS REȘIȚA și membrii Rotaract Club Reșița se vor asigura că ai lor copii se vor bucura de clipe de neuitat.

leader board 728 x 90 px

„Vă așteptăm începând cu ora 11.00 în Parcul Tricolorului, în zilele: vineri (20 august), sâmbătă (21 august), duminică (22 august), pentru ca împreună să oferim orașului un suflu nou. Pentru toate acestea, dar mai ales pentru sprijinul acordat, mulțumim Primăriei Municipiului Reșița care susține mereu proiectele organizațiilor nonguvernamentale.”, spun reprezentanții celor două ONG-uri reșițene.

proiect strangere fonduri