Șmecherul cu Ferrari după care polițiștii au tras cu pistolul, acuzat de tentativă de omor! (VIDEO)

ferrari rosu

Avocatul omului legii care a fost lovit de mașina de fițe a unui șofer fugar a cerut instanței schimbarea încadrării juridice a faptelor din ultraj în tentativă la omor!

Procurorii au reținut că, în 12 august 2021, în jurul orelor 16.45, pe Strada Republicii din Bocșa, un agent de poliție a fost acroșat în mod intenționat de către un Ferrari condus de un individ din Reșița. Pentru oprirea vehiculului la volanul căruia se afla Marius Nelu Dumitrașcu, a fost folosit armamentul din dotare, fiind executate 3 focuri de armă de către un inspector de poliție. Nici măcar după asta șoferul Ferrari-ului nu a oprit la semnalul polițiștilor, astfel că a fost apelat șeful Poliției orașului Bocșa, care se afla împreună cu un echipaj la vreo 400 de metri distanță. Acesta a reușit să-l determine pe șoferul bolidului de fițe să oprească. Procurorii l-au trimis în judecată pe Dumitrașcu pentru infracțiunea de ultraj. Avocatul polițistului lovit de Ferrari a venit în fața instanței cu solicitarea de schimbare a încadrării juridice, considerând că viața i-a fost pusă în pericol. „E adevărat, avocatul părții vătămate, în mod surprinzător, a cerut schimbare de încadrare din ultraj în tentativă la omor, ceea ce din punctul meu de vedere e aberant, neavând în vedere piesele dosarului și, în principal, modul de săvârșire a faptei. Instanța mi-a dat mie dreptate respingând ca nefondată cererea de schimbare a încadrării.”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin.

CITEȘTE ȘI:

FOTO/VIDEO. Mașină de lux, oprită cu focuri de armă în plin trafic pe o stradă din Bocșa!

Șoferul oprit cu focuri de armă pe o stradă din Bocșa este liber!

UPDATE. Șoferul oprit cu focuri de armă are și un mandat european de arestare despre care spune că nu știa nimic!

În plus, inculpatului i-au fost ridicate toate măsurile preventive, acesta așteptându-și acum pedeapsa după ce instanța a rămas în pronunțare. „O decizie temeinică și legală, mi se părea normal ca odată cu terminarea procesului penal să se revoce și măsura preventivă, considerând-o ca fiind excesivă, o măsură cu o durată de timp ce nu mai poate fi considerată rezonabilă și care nu-și mai atinge scopul. Salut decizia Judecătoriei Reșița, confirmată de Tribunalul Caraș-Severin. Instanța a rămas în pronunțare, așteptăm soluția, cu precizarea că inculpatul, clientul meu, a recunoscut și regretat fapta.”, a adăugat avocatul Bolosin.