Silviu Bălace, ”iertat” în postul Crăciunului după scandalul cu un meci terminat cu o bătaie!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Toamna aceasta, Liga a V-a Timiș a ieșit ”în evidență” cu un meci terminat cu o bătaie în tribună, între jucători și spectatori. AJF Timiș a dat inițial sancțiuni drastice, iar cel mai sonor nume pedepsit a fost Silviu Bălace. După ce s-a ales cu o sancțiune exemplară, fostul idol al fanilor lui Poli a rămas cu o pedeapsă mult diminuată.

Meciul dintre Galaxy Electrometal Timișoara și Progresul Gătaia de la final de octombrie s-a terminat cu o bătaie. Comisia de Disciplină din cadrul AJF Timiș a dictat sancțiuni, firește. Galaxy a avut terenul suspendat cinci etape, iar Gătaia, o etapă. Clubul Galaxy a primit amenda de 5000 de lei, iar patru dintre antrenorii/jucătorii clubului timișorean au primit suspendări de 12 luni: Silviu Bălace, care e și antrenorul lui ACS Poli, Costel Ionilă, Aleksandar Indjic și Florin Ilie, care e și fost luptător. Fiecare a avut de plătit și 400 de lei amendă.

Surpriza a venit de la Comisia de Apel, care a redus pedepsele. Ionilă și Bălace, care nu a avut să treacă gardul să ajungă la bătaie, au fost cei iertați. ”Admite apelul numiților Bălace Silviu și Ionilă Costel, și, rejudecând, dispune suspendarea acestora astfel: Bălace Silviu pentru 6 etape, conform art. 51 din Regulamentul Disciplinar și Ionilă Costel 9 etape conform art. 51 coroborat cu art. 43 pct. 5, lit. b și c din Regulamentul Disciplinar. Menține obligativitatea plății amenzilor”, este decizia Comisiei de Apel.

untitled design set 970x90 px

În aceste condiții, cum Bălace e și antrenor la ACS Poli, din retur va putea lua din nou loc pe bancă. Clubul timișorean, aflat în insolvență din vara lui 2018, va mai activa sigur până în aprilie, când instanța a fixat termen pentru prezentarea unui plan de reorganizare.

foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/