Fortuna a căzut în clasament, dar tot va ierna pe podiumul Ligii I!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au intrat în vacanță după ce s-a terminat și turul de campionat. Toată toamnă, bănățencele au fost pe locul 2, dar după ultima etapă au căzut pe locul 3, în urma unui rezultat de 1-1 pe terenul celor de la Vasas Femina Odorhei.

În ultima deplasare, Fortuna a deschis scorul în minutul 14, după un gol marcat de Bianca Ienovan. Odorheiul a egalat însă după patru minute, prin Simona Căldare. Până la pauză, oaspetele au mai irosit ocazii prin Alexandra Lunca și Nicoleta Deca. În a doua repriză, Becicherecul mai mult s-a apărat, iar a terminat meciul în inferioritate, după eliminarea Dumitriței Prisăcari. Cu acest rezultat, la final de tur Fortuna rămâne cu 25 de puncte, pe locul 3. Universitatea Galați e pe 2, cu 26 de puncte, iar lider, cu 31 de puncte, e Olimpia Cluj.

La final de tur, bănățencele se laudă cu cea mai bună apărare din tot campionatul, cu doar 7 goluri încasate. Fortuna are al doilea cel mai bun atac, cu 47 de goluri marcate. Cele mai multe, 9, le-a înscris Alexandra Lunca. De asemenea, Larisa Grigore și Nicoleta Deca au dat fiecare 6 goluri, iar Claudia Bistrian și Bianca Ienovan, au marcat, fiecare 5 goluri.

untitled design set 970x90 px

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/