Directorul Roşeți face puşcărie pentru şpăgile primite!

Ianăş Roşeţi, directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin, a pledat vinovat în faţa instanţei de judecată, dar chiar şi aşa ajunge după gratii.

A recunoscut acuzaţiile procurorilor anticorupţie, care l-au prins în flagrant în timp ce lua mită pentru unele contracte de lucrări de deszăpezire a drumurilor acordate preferenţial. A ales astfel să fie judecat după procedura simplificată, care i-a redus limitele de pedeapsă cu o treime, sperând că va primi o condamnare cu suspendare. Nu s-a întâmplat însă aşa. Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat la doi ani şi jumătate de puşcărie cu executare. În plus, timp de trei ani, are interzise mai multe drepturi.

Pedeapsa primită astăzi nu e definitivă, ea putând fi atacată cu apel. Ianăş Roşeţi este cercetat şi într-un alt dosar, în care e acuzat de fapte similare.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Află cine este primarul penal care l-a turnat pe directorul Ianăș Roșeți pe mâna procurorilor DNA!

Ianăş Roşeţi, judecat pentru luare de mită! Nu a existat nici măcar aparența respectării procedurilor legale!

Se îngroaşă gluma! Încă un dosar pe numele directorului Roşeţi!

Comments

  1. Alexandru Nemoianu says:

    O masura salutara.Acest individ trebuia pedepsit.A primit o pedeapsa foarte blanda.Dar totusi esential este ca va trebui sa execute pedeapsa.Acelasi lucru trebuie facut si in cazul primarului mitarnic din Prigor,Pavel Verindeanu,si el ar trebui trimis la ocna.