SENTINȚĂ. Directorul de la „Mircea Eliade” a fost condamnat definitiv! Școală sanitară penală!

Nicolae Magiar își încheie în cel mai nefericit fel vasta carieră de cadru didactic, pentru care fusese atât de apreciat! Cu o condamnare penală definitivă!

Judecat pentru abuz în serviciu în scandalul diplomelor obținute de absolvenții școlii sanitare postliceale de la Colegiul „Mircea Eliade” din Reșița pe alte criterii decât cele legate de competențe și cunoștințe, istoricul Nicole Magiar, cunoscut om de radio și televiziune, director al unității de învățământ la momentul descinderii procurorilor și ofițerilor de la Anticorupție, fusese condamnat în primă instanță de Judecătoria Reșița.

CITEȘTE ȘI:

SENTINȚĂ. Nicu Magiar, fostul director al Colegiului Național „Mircea Eliade” Reşiţa, condamnat la doi ani și zece luni!

NICU MAGIAR lămurește scandalul cu diplomele de asistenți: „Nu m-am lăsat șantajat!”

gif card de energie dacus 1000x100

Descinderi la „Mircea Eliade” și Spitalul Județean!

Nicu Magiar şi alți trei profesori, urmăriți penal în scandalul penal de la ,,Mircea Eliade”!

Nemulțumit de verdictul instanței, și-a căutat dreptatea la Curtea de Apel Timișoara. Instanța de apel a admis însă numai calea de atac formulată de Parchet, dar fără a modifica sentința în ceea ce-i privește pe fostul director Magiar și pe Alexandrina Negrea, care şi-a încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute în fişa postului de cadru didactic în învăţământul preuniversitar. Astfel, Nicu Magiar rămâne cu condamnarea de 2 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare, sub supraveghere pe durata unui termen de 3 ani. Alexandrina Negrea are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 10 luni închisoare, tot cu suspendare, dar pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 10 luni.

Curtea de Apel Timișoara a declarat falsă şi a dispuns în consecință anularea situaţiei şcolare de „promovat” a elevului Toderoi R. Alexandru Ionuţ, din catalogul clasei I B A.M.G., anul şcolar 2013 – 2014, al Colegiului Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/