Nicu Magiar şi alți trei profesori, urmăriți penal în scandalul penal de la ,,Mircea Eliade”!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Gluma se îngroaşă în cazul diplomelor acordate chiulangiilor de la Școala Postliceală Sanitară din cadrul Colegiului Național Mircea Eliade din Reșița. Procurorii vorbesc despre infracţiuni de corupţie, fals în înscrisuri şi abuz în serviciu, fapte pedepsite cu ani grei de puşcărie!

Fostul de acum director de la ,,Mircea Eliade”, Nicolae Magiar, părea oarecum liniştit după ce a fost audiat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin şi spunea că nu i s-a adus nicio învinuire în mod oficial. Mai mult decât atât, cunoscutul profesor şi om de radio a vorbit pentru Express de Banat despre ancheta organelor de cercetare penală legată de modul suspect în care au absolvit unii elevi Şcoala Postliceală Sanitară. Audierile mai multor elevi au scos însă în evidenţă lucruri de-a dreptul incredibile. Spre exemplu, procurorii au ajuns să afle că unii dintre elevi s-au trezit cu situaţia şcolară încheiată, în ciuda faptului că ei abandonaseră cursurile şi că nu mai călcaseră pe la şcoală. Procurorii confirmă că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

CITEȘTE ȘI: Descinderi la „Mircea Eliade” și Spitalul Județean!

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Ca urmare a descinderilor ofițerilor Serviciului Județean Anticorupție Caraș-Severin la sediile Colegiului Național Mircea Eliade și Spitalul Județean de Urgență Reșița au fost conduşi la Parchet, cu mandate de aducere, directorul de la acea vreme, Nicolae Magiar, profesoara de psihologie Silvia Zaharia şi asistentele Dana Tulbure și Alina Negrea. ,,În fapt, în cursul anului 2014, suspecții, cadre didactice la instituția menționată, au favorizat mai mulți elevi care urmau cursurile Școlii Postliceale Sanitare din cadrul Colegiului, în sensul că, deși aceștia nu frecventau cursurile, li se motivau absențele, li se acordau note de promovare fără să fi participat efectiv la examene, în scopul obținerii unor  diplome de absolvire ca asistenți medicali. Față de numiții Magiar, Negrea, Zaharia și Tulbure a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor prev.de art. 13/2 din Legea nr.78/2000 rap.la art. 297 c.p. și art.321 C.p., având calitatea de suspecți”, ne-a informat Ministerul Public.

CITEŞTE ŞI: NICU MAGIAR lămurește scandalul cu diplomele de asistenți: „Nu m-am lăsat șantajat!”

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/