VIDEO: ,,Nu vă mai puneți, mă, prefecți! Toți umflați, toți gușați …”

explo 1000x200

Asta susține liderul sindical Nicolae Drăgan, care la cea mai recentă comisie ce a avut loc la Instituția Prefectului s-a afișat extrem de revoltat de inutilitatea ședințelor care se derulează acolo periodic.

Președintele BNS Caraș-Severin a tras înainte de toate un semnal de alarmă față de situația dezastruoasă în care se află județul, dar și Reșița. Ulterior, a făcut referire la cei care ne conduc, aducându-i în prim-plan pe parlamentari, care nu fac altceva decât să sfideze populația pe bani mulți. Acesta a mers și mai departe de atât, insinuând faptul că numirile din instituțiile publice se fac politic.

YouTube video

Drăgan s-a arătat extrem de revoltat și pentru faptul că în jur de 15.000 de femei din Caraș-Severin ar fi plecate peste granițele României, în timp ce pe plan local agenția care se ocupă de încadrarea forței de muncă are alte preocupări. Una peste alta, l-a numit ,,tovarăș” pe directorul Caius Isac, care este foarte sensibil de felul său la astfel de remarci, moment în care și acesta a luat foc. Ședința s-a transformat într-un adevărat circ, fără să se ajungă la vreo concluzie în ce privește soarta județului.

YouTube video

Comisia de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin este organizată lunar la sediul Palatului Administrativ, iar în cadrul acesteia se dezbat diverse tematici, stabilite de Instituția Prefectului în colaborare cu membrii comisiei.

SURSA VIDEO: VEST TV

Comments

 1. adrian says:

  Bravo domnul Dragan,felicitari,asa ar trebui sa-l urecheati si pe primar si pe toti acolitii lui,ca si el are o foarte mare vina pentru ce se intampla in oras.

 2. resitean says:

  FELICITARI pt.Nicu Dragan!Subprefect care,in loc sa stea la pensie, ocupa locul unuia mai tanar ,mai capabil si…fara loc de munca!Culmea,cine participa la asemenea discutii,unul PENSIONAR care intreaba pe altii ce ?

 3. hurdi says:

  Uite un om cu coloana vertebrala!Cui se datoreaza starea actuala a judetului si a orasului? Suntem pe ultimele locuri,nu le e rusine? Ma uitam aseara la tv Vest,era invitat Dolot C. Si faptul cum statea pe canapea spune multe..cand deschidea gura..nu mai vorbim.Cate culori a imbracat pana acum(politic) sa nu-i scape ciolanul?

 4. adrian says:

  niste ordinari,oameni buni

 5. Ppa says:

  Cu Sindicatul ne-am cam lamurit dupa 25 de ani. Poate prinde la tineri. La tinerii de 25 de ani.