Culmea tupeului! Patronul de la Taxi OK a țepuit toate băncile, dar habar nu avea că e judecat!

explo 1000x200

Jean Bumbea a ajuns în spatele gratiilor, dar pe rolul instanţelor se află încă destule dosare penale în care are calitatea de inculpat, fiind judecat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ca urmare a implicării sale în obţinerea ilegală de credite bancare.

BCR, BRD, Bank Post sau Banca Transilvania sunt doar câteva dintre cele păcălite în ultimii ani de Jean Bumbea, patronul firmei reşiţene de taxi OK. Într-un prim dosar, acesta a fost deja condamnat la închisoare, dar în alte cauze abia urmează să afle sentinţele.Clientul meu a fost trimis în judecată la diferite judecătorii de pe raza de competenţă a Tribunalului Caraş-Severin, în mai multe dosare, reţinându-se în sarcina sa mai multe infracţiuni de înşelăciune şi fals. El nu s-a sustras urmăririi penale, ci a fost plecat din ţară, în Austria, unde a lucrat cu forme legale. În acest sens am făcut şi o contestaţie la Judecătoria Reşiţa, chiar săptămâna trecută, la un dosar în care a fost condamnat în lipsă la patru ani de închisoare cu executare, prin care am cerut să se constate că dosarul ar trebui redeschis, întrucât el nu a avut cunoştinţă de judecarea dosarului. Vom dovedi cu acte că el a fost plecat din ţară şi că nu a fost citat legal la niciun termen de judecată”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin.

Mai mult decât atât, Bolosin susţine că Bumbea nu s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, acolo unde s-a ales cu un nou dosar, deoarece era deja încarcerat la Penitenciarul Arad, unde execută pedeapsa de patru ani închisoare.

 

CITEŞTE ŞI: Băncile reşițene, țepuite de „taximetriştii” de la OK! Patronul se sustrage urmăririi penale!