SENTINȚĂ. Dealerii care au umplut Reșița de droguri de toate felurile se duc la pușcărie!

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin n-au mai manifestat clemența de altădată, au ținut cont de pericolul major pe care îl presupune vânzarea de droguri unor copii și au aplicat pedepse dure traficanților ridicați de DIICOT în luna mai a anului trecut.

Mihai Radu Anca, zis Mâțu sau Babacu, a fost condamnat pentru infracțiunea de constituire grup infracțional organizat în scopul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată (12 acte materiale), dar și pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu la executarea pedepsei de 4 ani închisoare. Merge în spatele gratiilor și Petru Sebastian Neamțu, găsit vinovat pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată (19 acte materiale) și pentru deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Timp de 4 ani şi 3 luni!

La închisoare a fost condamnată și Gina Iasmina Ioan. Pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată (9 acte materiale) fiindu-i aplicată o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni! Recidivistul Răzvan Gabriel Galan merge și el în pușcărie pentru 3 ani și 9 luni după ce Tribunalul Caraș-Severin l-a condamnat pentru constituire de grup infracțional și trafic de droguri de risc, în formă continuată (6 acte materiale). Pedeapsă grea și pentru Iana Negru. Găsită vinovată de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată (13 acte materiale), va executa potrivit sentinței 4 ani şi o lună închisoare.

Iosif Silvian Avram a fost condamnat doar pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată (10 acte materiale), și pentru deținere de droguri pentru consum propriu, la 3 ani şi 7 luni închisoare. Pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată (3 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu, Ionuț Cristian Sanfira va plăti cu 3 ani și jumătate de încarcerare. Ciprian Denis Pintea, găsit vinovat pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, (3 acte materiale), a primit 2 ani de închisoare, dar în cazul său s-a dispus suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere pe durata termenului de supraveghere de 4 ani. Timp în care e obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa sau la AJOFM Caraş-Severin, pe o perioadă de 100 de zile. Nu la fel de norocos a fost însă Alexandru Ionuț Ștețco. Acesta va executa 3 ani, 3 luni şi 10 zile închisoare pentru trafic de droguri de mare risc (un act material).

Ioana Mihaela Drăgoi, aflată în stare de recidivă, a fost condamnată pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, în formă continuată (8 acte materiale), la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. Mihai Florin Popescu a primit o pedeapsă cu suspendare, 1 an și 8 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere timp de patru ani. A fost pedepsit astfel pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată (4 acte materiale) și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Condamnat a fost și Mihai Isac, la 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani, pentru deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Va presta și el muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Reşiţa sau AJOFM Caraş-Severin, pe o perioadă de 100 de zile.

Soluția Tribunalului Caraș-Severin nu este definitivă și a fost atacată deja de unii dintre inculpați.

CITEȘTE ȘI:

Inculpat pentru trafic de droguri: „Pentru DIICOT, tot respectul! Altfel se ajungea mult mai rău!”

„A umplut Reșița de droguri de toate felurile!” Aprovizionare de trei ori pe săptămână cu cannabis, „speed”, ecstasy și cocaină!

NEWS ALERT. Percheziții la traficanții de droguri din Reșița și Timișoara! [UPDATE]

Fiul directorului Isac, amenințat cu moartea de dealerul său de droguri! „Te tranșez! Te las fără mâini și fără picioare!”