Inculpat pentru trafic de droguri: „Pentru DIICOT, tot respectul! Altfel se ajungea mult mai rău!”

Un tânăr din Reșița, trimis în judecată de DIICOT Caraș-Severin pentru că ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul de droguri de risc și mare risc, a ajuns să mulțumească ofițerilor de la Combaterea Crimei Organizate și procurorului de caz că au oprit totul înainte să fie prea târziu!

Răzvan Gălan e trimis în judecată alături de mai mulți tineri, membri ai grupării conduse de Mihai Anca, poreclit „Mâțu” sau „Babanu”. În sarcina sa s-a reținut că vindea droguri aduse de liderul grupului. Nu rămânea cu bani, dar așa făcea rost de droguri pentru consum propriu. În fața unei pasibile pedepse privative de libertate, acesta își plânge de milă. Lui și prietenilor care au intrat în acest anturaj periculos. Totodată, vede partea plină a paharului. Asta însemnând restructurarea rețelei de către BCCO și DIICOT.

„Într-un fel, am picat la momentul nepotrivit în locul nepotrivit. Ieșind destul de des cu ei era inevitabil că voi ajunge aici. Nu vreau să acuz pe nimeni de nimic, iar legea își face treaba destul de bine. Cu ce am făcut eu nu mă pot numi vânzător. Sper doar să se clarifice mai repede tot dosarul. De Mihai Anca se știa de mult ce face, restul au trăit de pe o zi pe alta din vânzarea de droguri! Pentru DIICOT, tot respectul, pentru că altfel se ajungea mult mai rău!”, a mărturisit Răzvan Gălan pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px