„Nu intrăm în jocul nimănui! Dacă te bagi în vălău, te mănâncă porcii”

În contextul în care marile partide din cadrul spectrului politic încearcă să își întărească forțele în vederea câștigării alegerilor din acest an, încheind alianțe cu formațiuni mai mici, la nivelul județului Caraș-Severin, liderul Ionuț Popovici spune „pas” tuturor tratativelor preelectorale, acesta fiind dispus să se așeze la masa negocierilor abia după închiderea urnelor și numai dacă acest lucru va fi în interesul județului.

„Partidul Mișcarea Populară nu va face niciun fel de înțelegere preelectorală. Restul, vom vedea ulterior. În altă ordine de idei, sunt dispus să trec peste orice limită politică atât timp cât deciziile sunt în beneficiul județului Caraș-Severin. Asta este prioritar pentru mine! Asta mă interesează.”, a explicat Ionuț Popovici pentru expressdebanat.ro.

Referitor la așteptările politicianului vizavi de campania electorală, vicepreședintele Consiliului Județean atrage atenția că își dorește ca lucrurile să decurgă normal, curat, fără ca totul să se transforme într-o albie de porci. În plus, Popovici a mai ținut să sublinieze că formațiunea din care face parte nu va intra în jocul nimănui, acesta mizând pe o vorbă din popor, vorbă care sună în felul următor: „Dacă te bagi în vălău, te mănâncă porcii”.

„Nu intrăm în jocul nimănui! O să ducem o campanie cât se poate de curată. Nu ne vom bălăcări. Nu de alta, dar, după cum spune o vorbă din popor: «Dacă te bagi în vălău, te mănâncă porcii». Așadar, noi nu avem de gând să ne băgăm un vălău. Ne jucăm șansa peste tot, în toate cele 77 de UAT-uri ale județului Caraș-Severin”.