SENTINȚĂ. Avocat condamnat pentru infracțiuni de corupție! Șpagă pretinsă pentru un executor judecătoresc!

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat o sentință de condamnare în primă instanță pentru avocatul care a făcut trafic de influență într-un dosar de divorț al unei familii din Bozovici!

Magistrații timișoreni l-au găsit vinovat pe Cosmin Panduru, avocat în Baroul Timiș,pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă și l-au condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanța a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de 3 ani, astfel că, dacă soluția Curții rămâne definitivă, acesta nu va ajunge după gratii. Avocatul Panduru a fost obligat totodată ca, pe durata termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii timp de 60 de zile în cadru Horticultura SA Timişoara sau Pieţe SA Timişoara.

Condamnarea avocatului vinde după ce acesta ar fi pretins suma de 4.000 euro, în două tranșe, pentru a interveni la executorul judecătoresc ce urma să-l lase fără casă pe un client de-al său care divorța de soție. Procurorii anticorupție l-au prins însă în flagrant!

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Avocatul Cosmin Panduru a fost reținut de DNA!

Polițist bătut în stradă de un avocat! IPJ Caraș-Severin ține ascuns incidentul!

Același avocat, alt ultraj! De această dată, victimă a fost primarul unei comune cărășene!

Avocatul Cosmin Panduru, prins în flagrant luând mită, a fost trimis în judecată de DNA

foto: adevarul.ro