Același avocat, alt ultraj! De această dată, victimă a fost primarul unei comune cărășene!

Primarul din Prigor, Antonel Moți, îl acuză și el pe avocatul Cosmin Panduru de ultraj. Chiar în Primărie!

Fiul fostului și foarte cunoscutului director Pavel Panduru, avocatul Cosmin Panduru, deși membru al Baroului Timiș, a ținut să apere și interesele localității natale, primind mai multe dosare în instanță ale Primăriei Prigor. Mai exact, 8 dosare în care APIA contesta plățile către UAT Prigor, dosare câștigate și pentru care a fost remunerat cu 25.000 de lei, mai apoi preluând și reprezentarea Primăriei într-un proces cu Instituția Prefectului. „Acest proces se află pe rol așa că domnul avocat nu a fost plătit încă pentru el, dar urma să primească 1.500 de lei pentru acest dosar”, spune primarul Antonel Moți.

Însă edilul nu știe dacă acesta ori altul a fost motivul pentru care avocatul a dat buzna în biroul primarului și i-a aplicat o corecție fizică… fără nicio explicație. Procurorul Camelia Miculescu-Ungur confirmă că pe numele avocatului a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, dar spune că mai multe detalii despre anchetă nu poate da, deoarece nu a început urmărirea „in persona” pentru această faptă.

Vă reamintim că același avocat, Cosmin Panduru, a fost acuzat și de ultraj la adresa agentului de poliție Radu Constantin Iancu.

CITEȘTE ȘI: Polițist bătut în stradă de un avocat! IPJ Caraș-Severin ține ascuns incidentul!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/