Avocatul Cosmin Panduru, prins în flagrant luând mită, a fost trimis în judecată de DNA

Avocatul „bătăuș” Cosmin Panduru a fost trimis în judecată de DNA după ce a fost prins în flagrant luând mită. Panduru mai este cercetat și de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru că ar fi ultragiat un polițist din Bozovici, dar și pe primarul din Prigor.

În cursul anului 2017, în contextul desfășurării unui proces civil de partaj, Cosmin Panduru, în calitate de avocat în cadrul Baroului Timiș, a pretins de la una dintre părțile implicate în cauză suma de 2.000 euro.

CITEȘTE ȘI: Polițist bătut în stradă de un avocat! IPJ Caraș-Severin ține ascuns incidentul!

Banii respectivi au fost pretinși pentru ca acesta să intervină pe lângă un executor judecătoresc și să-l determine să permită persoanei respective ca, printr-o modalitate ilicită, să vândă un imobil, astfel încât acesta să nu mai poată fi supus procedurii de executare silită.
Ulterior, în același context, în perioada august – septembrie 2017, avocatul Cosmin Panduru și-a mărit pretențiile la 4.000 de euro, din care 2.000 i-au fost remişi efectiv la data de 26 septembrie 2017.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Avocatul Cosmin Panduru a fost reținut de DNA!

gif card de energie dacus 1000x100

„Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Timişoara, cu propunere de a se menţine măsura preventivă dispusă în cauză. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, ne transmit procurorii anticorupție.

CITEȘTE ȘI:

Curtea de Apel Timișoara a respins arestarea preventivă a avocatului șpăgar

Același avocat, alt ultraj! De această dată, victimă a fost primarul unei comune cărășene!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/