Condamnare definitivă pentru candidatul la primărie filmat când provoacă un accident foarte grav! Beat criță! [VIDEO]

Nicolae Trebuian, care s-a visat primar al comunei Luncavița, a urcat, cu patru zile înainte de alegerile locale din 2016, într-o avansată stare de ebrietate la volanul jeep-ului său adus din Marea Britanie și a băgat în spital doi tineri din Reșița! Zilele trecute a fost condamnat definitiv!

Judecătoria Caransebeș l-a găsit vinovat de comiterea a trei infracțiuni pe bărbatul care a candidat pentru Primăria Comunei Luncavița și l-a condamnat la doi ani şi opt luni închisoare. O pedeapsă însă neprivativă de libertate. Magistratul care a judecat cauza a dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare pe un termen de supraveghere de trei ani. Totodată, instanța a admis în parte acțiunile civile formulate de tinerii aflați în mașina care s-a răsturnat în încercarea de a evita impactul frontal cu jeep-ul condus de Trebuian.

YouTube video

Cele două victime ale accidentului vor primi fiecare, prin Biroul Asigurărilor de Autovehicule din România, pentru Biroul Naţional Carte Verde din Irlanda, câte 50.000 euro reprezentând daune morale. Sentința Judecătoriei Caransebeș a rămas definitivă în 25 octombrie, la Curtea de Apel Timișoara.

1000x100 casa brutarului

CITEȘTE ȘI:

Candidat la primărie, beat criță pe un drum european! A nenorocit doi tineri și a fugit! Totul a fost filmat! [VIDEO]