SENTINȚĂ. Primarul bătăuș din Caraș-Severin, condamnat definitiv!

Petru Lorinț, edilul-șef al comunei Domașnea, a fost condamnat definitiv la închisoare după ce l-a desfigurat pe un consătean care a refuzat să i se supună, așa cum fac, de frică, majoritatea oamenilor din comună!

Condamnat în primă instanță de Judecătoria Caransebeș la un an de închisoare, cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, Petru Lorinț, primarul care a lovit mișelește, cu pumnul, a contestat sentința. Numai că, la Curtea de Apel Timișoara a ieșit și mai rău pentru edilul cu comportament de golan. Instanța i-a respins apelul, dar l-a admis pe cel al părții vătămate, Mihai Micșescu. După rejudecare, Lorinț a rămas cu pedeapsa de un an închisoare, a cărei executare e amânată pe o perioadă de doi ani în care nu are voie să mai calce strâmb, dar va băga mai adânc mâna în buzunar. „Majorează daunele morale acordate părţii civile Mihai Micşescu la suma de 20.000 lei”, se arată în sentința definivită a Curții de Apel Timișoara. Inițial, primarul bătăuș fusese obligat la plata a 10.000 de lei!

CITEȘTE ȘI:

1000x100 casa brutarului

SENTINȚĂ. Primarul bătăuș din PSD, condamnat la închisoare! Și-a desfigurat un consătean pentru că „el este primar şi el hotărăşte ce face”! [VIDEO]