Şcoli noi, dar după 10 septembrie

Nici în acest an școlar elevii de la Liceul Economic și cei de la Artă nu au parte de lucrări finalizate la școlile lor. Astfel că, la fel ca şi anii precedenți, elevii își vor face debutul școlar pe băncile altor școli.

Liceul Economic din Reșița nu fi va finalizat nici la începerea anului școlar, astfel că elevii vor merge din nou la cele două școli la care au fost repartizați și anii trecuți, și anume Școala Generală nr. 12 și Liceul Teoretic Traian Vuia.

La Liceul de Artă Sabin Păuța lucrurile stau ceva mai bine. Corpul B este deja finalizat, astfel că din data de 10 septembrie elevii vor putea să își desfășoare orele în sălile de clasă nou amenajate.

leader board 728 x 90 px

Inspectorul școlar general adjunct, Ioan Benga, a precizat că aceste probleme se vor rezolva, doar că  a durat ceva mai mult timp pentru că s-a pus preț și pe calitate. Este important, a mai explicat acesta, să se lucreze așa cum trebuie pentru a nu fi necesară o nouă lucrare.

Lucrările la Liceul Economic sunt într-o fază destul de avansată, dar din punctul meu de vedere spun că nu se termină până la începerea anului școlar. Important este să facem o lucrare de calitate, dar cel mai important este să ne încadrăm în timp pentru ca elevii să își desfășoare orele în mod normal. La Liceul de Artă Sabin Păuța corpul B este finalizat. Mai avem de rezolvat clasa pregătitoare aici‘‘, a precizat inspectorul general adjunct, Ioan Benga.

Comments

  1. […] Citește și ŞCOLI NOI, DAR DUPĂ 10 SEPTEMBRIE Related Articles Share About Author Anca Erena […]