Reguli de „închisoare” la Liceul „Mircea Eliade”. Vezi aici reacțiile elevilor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Elevii nu au ezitat să comenteze decizia instalării la intrarea în Liceul Teoretic „Mircea Eliade” a unui sistem pe bază de amprentă digitală. Majoritatea dintre ei nu este de acord cu supravegherea și controlul mult prea drastic, de „închisoare” spun aceştia.

Reacțiile s-au ținut  lanț pe pagina de Facebook a ziarului Express de Banat, în cursul zilei de ieri, în urma articolului conform căruia era anunțat noul sistem de acces în Liceul „Mircea Eliade”. Elevi și foști elevi ai liceului s-au bătut în comentarii din care a reieșit un singur lucru: copiii sunt împotriva schimbărilor ce vor avea loc în școala lor, ba mai mult, aceasta a fost declarată „cea mai mare pușcărie din județ”.

Citește și În Liceul „Mircea Eliade” din Reșița se intră mai greu ca la NASA. Cu amprentă digitală!

Dacă până acum Liceul Teoretic „Diaconovici-Tietz” era poreclit Bastilia, din cauza faptului că înainte nu li se dădea voie elevilor să părăsească incinta școlii până la sfârșitul programului, se pare că din toamnă noua Bastilie va fi Liceul Teoretic „Mircea Eliade”.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Nu numai sistemul de la intrarea în clădire a pus pe foc elevii, ci și alte decizii ce se vor pune în aplicare din 10 septembrie: uniforme, dar și un sistem online prin care părinții vor putea vizualiza notele și absențele elevilor. Singura bucurie, pentru unii mai norocoși, a fost faptul că nu toți părinții sunt la curent cu noua tehnologie: „Notele și absențele pe internet?! Păcat că unii părinți nu știu să folosească acest internet‘‘, comentează un reșițean.

Indiferent de părerea elevilor, se pare că atât sistemul de intrare în școală pe bază de amprentă digitală cât și catalogul virtual dedicat părinților, vor fi implementate până la începutul anului școlar. Astfel că,  strictețe de închisoare sau nu, acestea sunt noile reguli la care vor fi nevoiți să facă față liceenii de la Eliade.

1000x100 (2) STPT job 1000x200

Comments

  1. alina says:

    cel mai handicapat director benga

  2. cetățeanul turmentat says:

    Era și cazul să se reintroducă disciplina în școli, felicitări celor care au avut inițiativa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/