SCANDALOS. Primarul din Gârnic s-a scos! A găsit vinovații pentru colapsul comunei!

Primarul din Gârnic a găsit vinovații pentru depozitarea necontrolată a gunoiului menajer din împrejurimile comunei și în special pentru cele depozitate în pădurile din Munții Locvei.

Nicolae Tismănariu, edilul-șef al comunei Gârnic, a intervenit ieri în ședința Colegiului Prefectural acuzând lipsa de implicare a Direcției Silvice în paza pădurilor din Munții Locvei. Și nu pentru că s-ar fura material lemnos, ci pentru faptul că pădurile din împrejurimile Gârnicului sunt pline de grămezi cu gunoi menajer. Primarul Tismănariu reproșează celor de la Direcția Silvică faptul că, deși plătește paznicul de pădure din bugetul Consiliului Local, unele cheltuieli fiind absurde, cum ar fi bani de ciorapi, izmene, acesta nu își face datoria cum ar trebui. Edilul reclamă că acesta ar lăsa cetățenii din localitățile comunei să depoziteze gunoiul menajer prin diferite locații din pădure. „Până în prezent am plătit 65.000 de lei amenzi la Garda de Mediu, adică 80% din bugetul local al Primăriei Gârnic. Gunoaiele au fost depozitate în pădurea administrată de Direcția Silvică, deci ar trebui să o și păzească”, a declarat primarul Tismănariu.

CITEȘTE ȘI: SCANDALOS. Cadrul natural de poveste de la Gârnic, îngropat în gunoaie! Primarului Tismănariu îi pasă prea puțin spre deloc!

Ceea ce nu ne spune primarul este faptul că în articolele pe care publicația online Express de Banat le-a documentat cu privire la problema gunoiului menajer depozitat necontrolat prin pădurile din împrejurimile Gârnicului, chiar tractorul Primăriei a fost surprins de reporterii noștri în momentul în care depozita gunoi menajer la o groapă neconformă din comuna Gârnic. Tot la capitolul omisiuni, primarul Tismănariu uită că are ca atribuție principală asigurarea serviciilor publice către cetățeni, colectarea deșeurilor menajere fiind una dintre ele, iar din evidențele Primăriei Gârnic nu reiese că instituția ar fi sancționat vreun cetățean pentru depozitarea gunoiului menajer în locuri nepermise. Mai mult, în satul Gârnic lipsesc cu desăvârșire și containerele și tomberoanele pentru depozitarea gunoiului menajer, mare parte a cetățenilor punându-și gunoiul menajer în saci de rafie.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI:

[FOTO/VIDEO] Express de Banat scoate gunoiul de sub preșul Primăriei Gârnic!

INCREDIBIL. Garda de Mediu, „cumpărată” cu poze?! Primarul din Gârnic face legea!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/