SCANDALOS. Adjunctul Poliției din Caraș-Severin, incriminat că a trecut de partea cealaltă a legii! A vrut să acopere scurgerea de informații secrete!

Suspectat că i-ar fi divulgat controversatului avocat Teofil Drugărin adresa de domiciliu a procurorului George Bucurică, cu scopul de a-i alarma familia prin mesaje de tip mafiot, adjunctul inspectorului-șef al IPJ Caraș-Severin, Mihai Moatăr, a fost prins cu minciuna. Procurorul de caz nu s-a deranjat să afle adevărul!

Soția procurorului Geoge Bucurică de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița a primit acasă, în județul Ilfov, prin poștă, un mesaj de tip mafiot expediat de avocatul Teofil Drugărin. Lucru pe care acesta din urmă l-a recunoscut cu seninătate. De unde a aflat acesta adresa de domiciliu a procurorului?! Drugărin spune că de la polițistul orăvițean Constantin Rotariu, dar asta e o minciună. Dovedită! Toate indiciile duc spre comisarul-șef Mihai Moatăr, nimeni altul decât adjunctul inspectorului-șef al IPJ.

Moatăr a negat că ar avea vreo legătura cu mesajele de intimidare primite de soția procurorului Bucurică sau că prin intermediul său Drugărin a aflat adresa de domiciliu a procurorului. „Nu e adevărat, nici nu știu despre ce este vorba. Eu sunt om serios, acum aud despre treaba asta”, declara Mihai Moatăr pentru Express de Banat. Nimic mai fals, susține însă polițistul Constantin Rotariu! „Pe mine m-a sunat domnul Moatăr, foarte prietenos, și mi-a cerut să vorbesc cu procurorul Bucurică, să-i spun că eu am cerut datele sale. Este clar că el a dat dispoziție pentru accesarea bazei de date!”, a afirmat Rotariu.

Acesta a fost audiat de procurorul de caz, dar afirmațiile lui par să nu fi contat prea mult. Dosarul a fost clasat, în mod cel puțin curios. Rezoluția a fost însă contestată și lucrurile se pot complica serios pentru Mihai Moatăr, mai ales după ce Constantin Rotariu a făcut declarații și mai grave în fața prim-procurorului. Dar despre acestea vom vorbi zilele următoare.

Până atunci e interesant și altceva. Polițistul Rotariu spune că avocatul Drugărin face cam ce vrea în Oravița și lasă să se înțeleagă faptul că sunt destui cei care îi asigură spatele. „Problemele astea persistă de câțiva ani, de la arestarea fiului lui Teofil Drugărin. Aici ne-am descurcat fiecare cum a putut. La arestarea lui Drugărin jr., avocatul a avut intenția să dea cu mașina peste procurorul Bucurică. A sărit și cu drujba! Acest avocat nu trăiește din avocatură, ci din diverse alte activități. Toată lumea știe asta! Acest Drugărin își bate joc efectiv și de sistemul judiciar”, a mai afirmat polițistul Rotariu.

gif card de energie dacus 1000x100

 

CITEȘTE ȘI:

Mesaje de intimidare pentru procurorul care lichidează lumea interlopă din zona Oravița! Cu implicarea unor șefi din Poliție!

Scurgeri de informații secrete în IPJ Caraș-Severin pentru amenințarea procurorului Bucurică! Adjunctul Moatăr, implicat în contrabandă?!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/