EXCLUSIV. Președintele Tabugan, înapoi în PNL, ca simplu membru! Dar și la șefia Direcției Silvice Caraș-Severin!

Liderul UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan, nu mai mișcă de ceva vreme un deget pentru partidul generalului Oprea. Explicația e simplă: vrea înapoi în PNL! Numai că liberalii îl cam țin la ușa partidului!

 Liberalii au aflat despre intenţia lui Tabugan de a pleca din UNPR și a reveni în Partidul Naţional Liberal, dar o parte însemnată s-a exprimat negativ. Tabugan recunoaşte că a avut mai multe discuţii pe această temă și spune că nu ar fi nevoie ca revenirea sa în PNL să fie supusă vreunui vot, ci ar fi suficient să completeze o cerere. Deputatul spune că nu îşi doreşte nicio funcţie în partid, ci vrea să fie simplu membru, cu adeziune, fapt ce nu trebuie nici votat şi nici nu poate fi împiedicat.

Puţin iritat de situaţie, Tabugan pune întreaga polemică pe „baba de Iustina Turnea” şi spune că nu înţelege ce cuvânt aşa puternic ar avea şefa organizaţiei de femei, atât timp cât el crede că PNL trebuie să fie un partid al tinerilor şi al intelectualilor.

De asemenea, Tabugan a mai spus că, după terminarea mandatului, nu este exclus să revină la conducerea Direcţiei Silvice Caraş-Severin, instituţie de la conducerea căreia este suspedat pe perioada mandatului de parlamentar și de la șefia căreia va pleca în pensie, cât de curând, Ștefan Stănescu.