Candidatul pentru Primăria Reșița, desemnat pe Facebook!

explo 1000x200

În timp ce președintele UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan, își pregătește revenirea în PNL, organizația locală Reșița a partidului generalului Oprea încearcă să-și desemneze candidatul pentru Primăria Reșița. Folosindu-se de Facebook!

UNPR-iștii nu au uitat ce efecte a avut mobilizarea pe rețelele de socializare la alegerile prezidențiale și au preferat să sondeze preferințele reșițenilor pe Facebook, și nu printr-un sondaj telefonic sau realizat în stradă, printre oameni. Mai mult decât atât, acesta nu costă nimic! UNPR Reșița îi invită pe internauți să își exprime opțiunea cu privire la una dintre personalitățile municipiului pe care ar considera-o potrivită pentru funcția de primar.

Utilizatorii rețelei sociale sunt invitați să aleagă dintre 11 posibili candidați, trei dintre aceștia fiind din UNPR: senatorul Ioan Purec, deputatul Valentin Blănariu și medicul de familie Gheorghe Jenar. Ceilalți posibili candidați incluși în sondajul UNPR sunt deputatul PSD Ioan Benga, viceprimarul Reșiței, social-democratul Ioan Crina, managerul bancar Dan Acea, chirurgul de la Mișcarea Populară, Paul Purea, omul de afaceri Ioan Popa, de la PNL, patronul restaurantului Casa Bănățeană, Laurențiu Bora, țărănistul Lucian Ionescu și omul de afaceri Costel Mihăilă, de la Partidul Verde.

banner 970 x 250