Pentru Băleanu, doar Matei Lupu există! Restul nu contează!

Se anunță bătălie mare pentru fotoliul de primar al orașului Moldova Nouă! Cel puțin la nivelul declarațiilor unora dintre candidați!

Președintele liberalilor din Moldova Nouă, Adrian Torma, și-a anunțat primul candidatura. Nu înainte de a-și măsura capitalul de imagine și cota de încredere. Sondajul pe care l-a comandat Torma l-a dat drept mare favorit pentru a ocupa în următorii patru ani funcția de primar al orașului de la Dunăre. Liberalul Toni Novăcescu a anunțat și el că intră în lupta pentru primărie, în acest sens demisionând deja din Consiliul Județean. Primarul în exercițiu, social-democratul Matei Lupu, a anunțat și el că va candida pentru încă un mandat. Începând de astăzi, cetățenii orașului Moldova Nouă sunt invitați să răspundă la un alt sondaj, făcut de Partidul Verde.

Nu știu cine va candida pentru primărie de la Partidul Verde, avem timp. Noi nu ne grăbim. Adunarea Generală se întrunește la finele lunii februarie și va stabili cine este cel mai bine poziționat în cadrul partidului. Vom propune mai mulți candidați și care va fi cel mai bine plasat, nu e neapărat să fiu eu, poate fi și altul, va candida din partea noastră. Noi facem ca și americanii, sondăm propriul nostru electorat. Vom face un sondaj pe un eșantion de 800 de respondenți. În 15 februarie începem sondajul”, a declarat Eugen Băleanu, președintele Partidului Verde Moldova Nouă. Întrebat fiind care ar fi principalul contracandidat al verzilor, Băleanu a răspuns tranșant: „Lupu Matei e contracandidatul verzilor, restul nu contează!”