Mesaje de intimidare pentru procurorul care lichidează lumea interlopă din zona Oravița! Cu implicarea unor șefi din Poliție!

Procurorul care a tulburat activitatea infracțională a lumii interlope din apropierea frontierei cu Serbia este hăituit și amenințat prin tot felul de metode cu scopul de a închide ochii la fărădelegi. Așa cum s-a cam întâmplat până la venirea sa la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița!

Radu George Bucurică a trimis în judecată o mulțime de membri ai lumii interlope orăvițene și alți șmecheri obișnuiți cu ideea că lor nimeni nu are ce să le facă. Tot el a întocmit și dosarul care a stat la baza condamnării la închisoare a lui Drugărin jr, fiul controversatului avocat Teofil Drugărin. După ce acesta din urmă l-a atacat cu o drujbă, a urmat o adevărată avalanșă de provocări, de intimidări și ofense. Avocatul a ajuns în cele din urmă în sala de judecată, în calitate de inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de hărțuire. Procurorul Bucurică are motive serioase să se teamă pentru integritatea sa și a familiei sale, mai ales că personaje cu greutate din poliție și sistemul judiciar par să fie de partea cealaltă a legii. Nu întâmplător, date strict personale au ajuns în mâinile lui Drugărin, care le-a și folosit pentru a-i teroriza soția.

Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița a formulat o plângere penală cu privire la modul în care datele sale personale au ajuns în mâna unui străin, însă colegii săi de breaslă au avut grijă ca totul să fie transformat într-un mare fâs. Deși lucrurile sunt cât se poate de grave! „Adresa mea de domiciliu nu este cunoscută niciunei persoane din Oravița, nu apare în nicio comunicare publică de date și, totuși, la această adresă a fost expediat un plic recomandat adresat soției mele care conține o scrisoare de natură a-mi alarma familia, precum și alte documente denigratoare la adresa mea”, a reclamat Bucurică Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Plicul în cauză a fost expediat în 3 februarie 2013 de la Oficiul Poștal Oravița și a ajuns la destinație două zile mai târziu. La momentul sesizării nu era cunoscut expeditorul. Bănuit era avocatul Drugărin! Pe parcursul cercetărilor, avocatul a declarat că el a trimis scrisoarea după ce a făcut rost de adresa de domiciliu a procurorului Bucurică. Audiat la data de 31 martie 2014, Drugărin a recunoscut că el a expediat scrisoarea către soția magistratului, iar adresa i-a fost comunicată la „o cafea” de către Relu Bubosu, adică polițistul Constantin Rotariu din Oravița. Drugărin a mințit! Cel puțin așa susține omul legii, care a mărturisit că nu a băut niciodată cafea cu Drugărin, că nu i-a dat nicio informație și că nu a accesat baza de date MAI. Mai mult decât atât, polițistul nu avea o relație de prietenie cu avocatul, dimpotrivă, Drugărin fiind cercetat în mai multe dosare. Pe parcursul urmăririi penale, au fost efectuate verificări la IPJ Caraș-Severin, Olt, Gorj și Ilfov cu privire la motivul interogării bazei de date privindu-l pe George Bucurică, dar procurorul de caz nu a găsit nimic suspect.

Și totuși, Drugărin a mărturisit ceva ce se apropie de adevăr. Din cercetări și declarații de martori rezultă destul de limpede că informațiile i-au fost furnizate avocatului la cererea unui personaj cu funcție importantă. Procurorul Iordache, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, care a instrumentat dosarul, a dispus însă clasarea din lipsă de probe!

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla cine a comandat divulgarea datelor confidențiale avocatului Drugărin!