Săptămână decisivă pentru ”leii” din Banat. SCM Timișoara are jucători convocați la națională

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

La finalul acestei săptămâni se va termina sezonul regulat din Liga Națională de Baschet masculin și va fi una interesantă, deoarece nu se cunosc toate echipele calificate în Top 6. SCM Timișoara nu e sigură nici ea de accedere. Recent, clubul a primit telegrame de convocări la echipa națională pentru doi baschetbaliști.

În acest moment, sunt sigure de accederea în Top 6 formațiile CSM Oradea, U BT Cluj Napoca, CSU Sibiu și Steaua. Pentru două locuri rămase, se mai bat Timișoara, Craiova și Dinamo. Bănățenii și oltenii au cinci victorii și opt înfrângeri, în timp ce Dinamo are patru victorii și nouă înfrângeri. Există posibilitatea ca Timișoara să rateze Top 6 doar dacă bănățenii pierd acasă cu CSU Sibiu, Dinamo se impune cu Pitești, iar Craiova câștigă în jocul cu Oradea. La egalitate cu Dinamo, bucureștenii au avantajul meciurilor directe cu bănățenii. Dintre aceste rezultate, cel mai improbabil pare ca orădenii să fie învinși de craioveni, după ce au arătat o formă bună cu Timișoara.

untitled design set 970x90 px

În altă ordine de idei, timișorenii se pot mândri din nou că echipa are jucători convocați la echipa națională. Selecționerul Tudor Costescu i-a convocat la reprezentativa Vulturilor pe Mirel Dragoste și Bogdan Popa. În februarie, România va juca în calificările pentru Eurobasket 2021, mai întâi în 20 februarie, la Cluj, cu Spania, iar peste trei zile, în Israel. La națională este convocat, pe lângă cei doi de la SCM, și timișoreanul Alexandru Olah, care acum evoluează în Spania, la Leche Rio Breogan.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/