Ruine comuniste, transformate în afacere profitabilă la malul Dunării!

Deși cele mai multe zone din județ se confruntă cu blocaje pe piața forței de muncă, nu același lucru se  întâmplă în zona de sud a județului, acolo unde firma Delphi a scăzut rata șomajului și le-a dat oamenilor șansa să rămână acasă. Și alte firme urmează să își extindă activitatea!

Fabrica Delphi este în plină dezvoltare a activității, ceea ce înseamnă locuri de muncă, salarii și locuitori care nu mai iau calea străinătății să își întrețină familiile. În plus față de aceasta, și irlandezii au ochit orașul. Deschiderea locală a fost o surpriză reală pentru investitori, astfel că, după ce au dat startul activității în fostul Club al copiilor din oraș, au purtat discuții cu administrația pentru schimbarea locației de producție, dar și pentru extinderea activității.

Prin urmare, oamenii de afaceri au ajuns în posesia halelor comuniste, amplasate în Moldova Veche. „Le-am prezentat locația și au fost de acord cu ea, astfel că acolo va urma un amplu proces de reabilitare a halelor. Acest aspect este bun și pentru estetica zonei, dar pentru oameni, care vor avea locuri de muncă”, a declarat primarul Matei Lupu. Dacă în momentul de față la firma de cabluri lucrează doar 60 de angajați, numărul joburilor crește în perioada următoare.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Vești bune și la Delphi
Nu doar Arantronic aduce vești bune pentru oameni, ci și reprezentanții Delphi, care îi asigură pe locuitorii din Clisura Dunării că societatea nu își va închide porțile, ci are în plan dezvoltarea activității. Compania se concentrează în prezent pe implementarea mai multor proiecte noi de producţie, investiţia fiind cea mai mare din judeţul Caraş-Severin, odată cu extinderea halei de aproximativ 8.000 metri pătraţi. Delphi a investit până acum câteva milioane de euro în societatea din  sudul județului.

CITEŞTE ŞI:

banner maxagro

Comments

  1. Rokko Crnooko says:

    Bai Lupule , mai lasa frectia piciorului de lemn si luativa ca primaria orasului MOLDOVA-NOUA , o firma buna de avocatura si dati-i in judecata in tara , ori la CEDO , Statul Roman pentru vreo 500,000,000,000.00 de MILIARDE de EURO pentru toata poluarea produsa in zona de mizeria aia de mina si iazurile de decantare . Asta ar trebuii sa-ti fie prioritatea ta fata de alegatori , pe care ii reprezinti si pentru inbunatatirea zonei . Nu ca TZGANIMEA Bucuresteana sa primeasca ciolanu, iar zonei noastre sa ne arunce frimiturile ce leor ramas pe masa . Destul timp acesti fucking tzgani borati , si-au bataut joc de zona .