Rugbiștii de la SCM Timișoara, umiliți atât de autorități, cât și de conducerea clubului

Rugbiștii de la SCM Timișoara nu mai sunt plătiți de două luni. Mai mult decât atât, au fost nevoiți să își plătească, din bani proprii, chiriile în care stau, în vreme ce primeau promisiuni pe bandă rulantă de la conducerea clubului.

„Banii sunt cea mai mare problemă la noi. Nu ne-am primit banii și au întârziere două luni. Noi, în acest timp, am făcut antrenamente de două, trei ori pe zi. Au fost promisiuni peste promisiuni și nimic nu s-a rezolvat. Mulți jucători pleacă din lipsa banilor”, ne-a relatat o sursă din interior, sportiv al clubului SCM Timișoara.

Rugbiștii locuiau în Căminul Camelia al Universității de Vest din Timișoara, de unde au fost trimiși în chirii, cu promisiunea că acestea vor fi plătite ulterior de conducerea clubului. Sportivii nu mai locuiesc în Căminul Camelia deoarece s-a terminat perioada contractuală dintre club și UVT.

leader board 728 x 90 px

Echipa SCM Timișoara a fost declarată, în urmă cu o lună, vicecampioană națională în Super Liga Cec Bank.

În Noiembrie 2019 existau aceleași probleme cu banii – trei milioane de lei era datoria primăriei către clubul sportiv. Atunci, Nicolae Robu spunea că: ,,Nu sunt decât două soluții: funcționăm așa sau ne desființăm. Nu avem de unde să dăm, de la bugetul local nu se poate o susținere la mare”. (Sursă citată: tion.ro)