Handbaliștii de la Poli Timișoara pierd al șaselea meci din cauza infectărilor cu coronavirus

Patru jucători ai echipei de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara au fost depistați cu COVID-19 în ultimele zece zile, anunță conducerea clubului bănățean. Acestora li se adaugă încă un caz suspect depistat în cursul zilei de joi.

„Având în vedere numărul cazurilor de COVID-19, echipa noastră nu a primit aviz pozitiv din partea DSP Timiș pentru a participa la turneul contând pentru etapa 18, fiind nevoiți să întrerupă și efectuarea antrenamentelor colective până la data de 8 martie, perioadă în care ședințele de pregătire se vor efectua în mediul online”, se arată într-un comunicat al celor de la Poli Timișoara, care mai precizează că după această dată, în funcție de evoluția cazurilor, echipa va efectua din nou testul COVID-19 pentru a determina dacă se pot reîncepe antrenamentele colective în sală.

Bănățenii ar fi trebuit să joace sâmbătă cu ACS HC Buzău 2012, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor. Buzoienii vor fi creditați cu meci câștigat cu 10-0.

leader board 728 x 90 px

Pentru timișoreni este a 6-a partidă pierdută din cauza infectărilor cu COVID-19 în acest sezon. În ciuda acestui fapt, Poli Timișoara ocupă locul 6 în clasament, cu 25 de puncte.

Din cele 7 înfrângeri de până acum, doar două sunt rezultate în urma jocurilor din teren.