Handbaliștii de la Poli Timișoara pierd al șaselea meci din cauza infectărilor cu coronavirus

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Patru jucători ai echipei de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara au fost depistați cu COVID-19 în ultimele zece zile, anunță conducerea clubului bănățean. Acestora li se adaugă încă un caz suspect depistat în cursul zilei de joi.

„Având în vedere numărul cazurilor de COVID-19, echipa noastră nu a primit aviz pozitiv din partea DSP Timiș pentru a participa la turneul contând pentru etapa 18, fiind nevoiți să întrerupă și efectuarea antrenamentelor colective până la data de 8 martie, perioadă în care ședințele de pregătire se vor efectua în mediul online”, se arată într-un comunicat al celor de la Poli Timișoara, care mai precizează că după această dată, în funcție de evoluția cazurilor, echipa va efectua din nou testul COVID-19 pentru a determina dacă se pot reîncepe antrenamentele colective în sală.

Bănățenii ar fi trebuit să joace sâmbătă cu ACS HC Buzău 2012, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor. Buzoienii vor fi creditați cu meci câștigat cu 10-0.

untitled design set 970x90 px

Pentru timișoreni este a 6-a partidă pierdută din cauza infectărilor cu COVID-19 în acest sezon. În ciuda acestui fapt, Poli Timișoara ocupă locul 6 în clasament, cu 25 de puncte.

Din cele 7 înfrângeri de până acum, doar două sunt rezultate în urma jocurilor din teren.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/