Adi Bărar, fondatorul Cargo, internat în stare gravă la spital

Sute de mesaje de susținere au fost postate, joi, pe pagina de Facebook a trupei Cargo, după ce membrii formației au anunțat că Adi Bărar este într-o stare fragilă de sănătate, internat la spital.

Fondatorul Cargo a venit în urmă două zile la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă. Starea lui e stabilă, dar critică. Muzicianul a fost confirmat cu Covid-19 și are comorbidități.

„Ziua de joi îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor.”, au scris cei de la Cargo pe pagina de Facebook.

Sute de mesaje de susținere au fost trimise către Adi Bărar. „Sănătate multă, frate! Fruntea sus și hai pe scenă! Acolo e locul tău. Nu la spital!”, este unul dintre mesajele postate. „Sănătate, Dumnezeu e cu tine. Multă sănătate îți doresc și putere să treci cu bine peste aceste momente.” „Gândurile bune ale tuturor iubitorilor de muzică poate vor ajunge la el și-i vor da puterea necesară pentru vindecare… Multă sănătate, așteptăm vești bune…”.

Chitaristul Adi Bărar a fondat Cargo în 1985 și are o activitate compozițională vastă. A compus pentru diferiți artiști, dar și muzică de film, generice și scurtmetraje. Din anul 2009, Adi Bărar a pus bazele unui proiectul de suflet – „Adi Bărar Band”.