Romania primește cota cea mai mare de la Mozzart Bet

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Cel mai sigur portal pentru pasionații de pariuri îți aduce și astăzi cele mai bune cote. Jucătorii pot profita acum de cea mai mare cotă pentru victoria României acordată de Mozzart Bet. Nu ai deja cont? Intră pe www.mozzartbet.ro și fă-ți cont rapid. Te poți bucura și de bonusul de bun venit de 100% la prima depunere, dar și de Happy Monday Bonus.

Armenia are șase puncte după primele două jocuri în grupa J și cu siguranță își dorește să continue așa. România a bătut Macedonia și a pierdut, oarecum așteptat, în fața Germaniei, dar, per total, nu a lăsat o impresie proastă. Realist vorbind, tricolorii se pot bate pentru locul doi în grupă, dar pentru asta trebuie să câștige la Erevan. Elevii lui Rădoi au demonstrat că au calități în acest sens, așa că avantajul este de partea lor.

După egalul spectaculos cu Polonia (3:3) și victoria de rutină din San Marino, Ungaria va mai face un popas de relaxare, de această dată în Andorra. Doi fără probleme.

Anglia – Polonia nu e un meci de 1 bătut în cuie, dar insularii au, totuși, un lot mai bun decât polonezii, care nici nu pot conta pe serviciile lui Lewandowski, accidentat la genunchi.

Austria – Danemarca poate fi o partidă echilibrată, între două formații apropiate valoric, dar cu un plus în favoarea oaspeților antrenați de Hjulman Kasper, care au un golaveraj de 10:0 după primele două etape.

După egalul din Finlanda (2:2), Bosnia primește vizita puternicei echipe a Franței. Elevii lui Deschamps au bifat deja un semieșec în fața Ucrainei (1:1), așa că nu-și permit alte surprize. În mod normal, doi.

Germania nu a excelat la București, dar a arătat, fără echivoc, că este cea mai completă echipă din grupa României. Macedonia se va întoarce fără puncte de la Duisburg.

Grecia s-a întors cu un punct din Spania și speră să câștige în fața Georgiei, care s-a dovedit, însă, o nucă foarte puternică tocmai în fața Furiei Roja (a pierdut în prelungiri). Balanța înclină în favoarea elenilor.

Irlanda de Nord – Bulgaria e un meci între două formații, care, la drept vorbind, nu au șanse foarte mari să prindă unul din primele două locuri. Poate că tenacitatea și ambiția gazdelor le conferă o șansă în plus.

promovare banner maxagro

Liechentstein, chiar dacă e o națională de umplutură, a mai reușit să pună, sporadic, pe jar câte un adversar. Islanda nu mai joacă așa cum a făcut-o la Euro 2016, dar e cu siguranță o națională mai valoroasă.

Lituania nu s-a calificat la nici un turneu final de până acum și nu o va face nici de această dată. Italia se impune de obicei în asemenea meciuri fără să apese prea tare pedala și fără să înscrie multe goluri. Italia are cea mai mare cotă la Mozzart Bet.

Moldova a arătat, prin cele opt goluri încasate în Danemarca, că nu are nici o treabă în aceste calificări. Fără să fie o echipă de top, Israelul ar trebui să câștige la Chișinău.

Situație aproape identică și în cazul meciul San Marino – Albania. Oaspeții nu rup gura târgului, dar echipa gazdă e mult prea slabă.

Scoția a făcut două egaluri în fața unor echipe apropiate valoric (Austria și Israel), dar acum primește vizita nordicilor din Insulele Feroe, care sunt mult mai slab cotați.

Un meci cu multe semne de întrebare este Spania – Kosovo, având în vedere că ibericii nu recunosc independența acestui stat. Strict fotbalistic vorbind, unu cât casa.

Ce-a luat pe mere (1:1 în Franța), Ucraina a dat pe pere (1:1 acasă cu Finlanda). Kazahstanul este însă o națională mai modestă, și, în mod normal, galben-albaștrii n-ar trebui să aibă dificultăți.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/