Sepsi 2.20, FCU Craiova 2.15 și AIK 1.67 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

fotbal:sepsi osk sfantu gheorghe academica clinceni, liga 1 casa pariurilor (16.07.2021)

Pas cu pas, revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume, de astăzi, la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Chindia – Sepsi (ora 18:30) cota 2.20

Penultima partidă din etapa a doua a Ligii 1 se joacă astăzi, de la 18:30 și va pune față în față două dintre surprizele sezonului trecut, Sepsi și Chindia. Trupa lui Leo Grozavu a început cu o victorie în prima etapă contra Academicii, spre deosebire de Chindia care a fost învinsă de nou promovata Rapid. Sepsi au un program mai încărcat decât cei de la Chindia, covăsnenii fiind angrenați și în UEFA Conference League și chiar reușind să obțină un rezultat bun în turul doi contra slovacilor de la Spartak Trnava, 0-0 pe terenul acestora. Victoria îi poate așeza pe Sepsi pe poziția de lider alături de Rapid și CFR.

FCU Craiova – Dinamo (ora 21:30) cota 2.15

Astăzi de la 21:30 se întâlnesc două echipe care au făcut spectacol în prima etapă, chiar dacă doar Dinamo a reușit să ia cele trei puncte. Echipa lui Adrian Mutu a arătat un joc frumos contra Clujului însă din punct de vedere fizic au avut o cădere majoră în cea de-a doua repriză, aceștia fiind sufocați de pressing-ul CFR-iștilor. Aceeași problema fizică s-a putut observa și la dinamoviști, însă acestia nu au avut o pregătire serioasă în vară și sunt măcinați de problemele administrative.

Orebro – AIK (ora 20:00) cota 1.67

O victorie astăzi contra ultimei clasate le poate aduce celor de la AIK prezența pe podium. Chiar dacă este evident că favorita confruntării este AIK, ultimele meciuri dintre cele două au fost mereu echilibrate iar punctele mereu împărțite.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.