FCSB 1.33, Elfsborg 1.25 și Rijeka 1.43 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

fotbal:fc botosani fcsb, liga 1 casa pariurilor (15.07.2021)

Pentru partidele din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al noii competiții europene UEFA Conference League, v-am pregătit trei meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Din 23 iulie dăm startul celui mai tare turneu de vară cu cele mai tari premii!

FCSB – Karagandy (ora 21:30) cota 1.33

După 6 ani consecutivi fără titlu în Liga 1, după 7 ani fără participare în grupele UEFA Champions League și alți 3 fără Europa League, FCSB cu siguranță vrea să pună capăt toți acestor ani fără performanțe, iar primul pas începe cu duelul de pe teren propriu din această seară contra celor de la Karagandy. O singură dată în istorie au reușit cei de la Karagandy să joace în grupele unei competiții europene și se întâmpla în sezonul 2013/2014, în grupele Europa League.

Elfsborg – Milsami (ora 19:45) cota 1.25

Dacă Elfsborg debutează abia în turul doi în această nouă competiție europeană, Milsami a trecut deja de primul tur surprinzător, eliminând pe FK Sarajevo, o grupare cu experiență în cupele europene. Suedezii nu a mai participat în grupele unei competiții europene din sezonul 2013/2014 al Europa League, iar astăzi vor victoria pentru a putea continua acest parcurs spre grupe. De cealaltă parte, cei de la Milsami, nu a participat niciodată în grupele unei competiții intercluburi la nivel European.

Gzira – Rijeka (ora 20:00) cota 1.43

Rijeka este o echipă cu experiență la nivel european, aceștia participând de mai multe ori în grupele Europa League de-a lungul ultimelor sezoane, spre deosebire de gruparea malteză Gzira care nu a trecut niciodată de turul 2 preliminar.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.