Dinamo Zagreb 1.43 și Celtic 2.10 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

scottish premiership celtic v rangers

Pentru partidele din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al UEFA Champions League, v-am pregătit două partide pe cinste, cu două formații istorice ale fotbalului european. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei❗❗❗

Dinamo Zagreb – Omonia Nicosia (ora 21:00) cota 1.43

Campioană în ultimele 15 din 16 ediții a campionatului croat, Dinamo Zagreb continuă drumul spre grupele Ligii. După ce anul trecut au fost eliminați de Ferencvaros în turul trei al Ligii Campionilor, croații nu își mai doresc surprize în această ediție și vor să meargă până-n grupe. De când s-a introdus noul format al Ligii, Dinamo Zagreb a ajuns în grupele celei mai importante competiții intercluburi de 7 ori, însă niciodată nu a reușit să treacă de faza grupelor.

De partea cealaltă, Omonia a reușit să pună capăt în sezonul trecut hegemoniei celor de la Apoel în campionatul cipriot, oprindu-i pe aceștia din câștigarea celui de-al optulea titlu consecutiv. Pe plan european, Omonia nu a atins niciodată grupele Ligii, cel mai departe ajungând în turul trei preliminar în sezonul 2010/2011, dar fiind eliminați atunci de RB Salzburg.

Celtic – Midtjylland (ora 21:45) cota 2.10

După nouă sezoane consecutive în care au câștigat titlul de campioni ai Scoției, Celtic a fost oprită sezonul trecut de către Ianis Hagi și compania. Titlul i-ar fi putut scăpa de emoțiile celui de-al doilea tur preliminat și i-ar fi aruncat deja în următoarea fază, însă pentru o echipă cu istoricul celor de la Celtic, acest aspect nu ar trebui să fie o problemă în duelul din această seară contra celor de la Midtjylland. Ultima participare a alb-verzilor în UCL a fost în sezonul 2017/2018, ceea ce reprezintă un motiv în plus de motivație pentru partida de astăzi.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.