Steaua Roșie 1.47 și Olympiacos 2.10 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

europa league round of 32 second leg cska moscow vs red star belgrade

Pe zi ce trece, grupul echipelor care aspiră la grupele Ligii Campionilor se micșorează, ceea ce înseamnă că rămân în competiție cele mai bune echipe din Europa. Astăzi se desfășoară manșa retur a turul doi din Ligă. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Steaua Roșie – Kairat Almaty (ora 21:30) cota 1.47

Super campioana ultimelor patru sezoane consecutive din Serbia, are un început ezitant de sezon. Aceștia au debutat în întrecerea internă cu o remiză albă, iar în turul doi al UEFA Champions League, aceștia au produs surpriza negativă a rundei, fiind învinși de campioana Kazakhstan-ului cu 2-1.

Cu siguranță lucrurile vor sta diferit în duelul din această seară, Steaua Roșie este echipa mai valoroasă și mult mai experimentată în astfel de dueluri, sârbii participând în ultimele două sezone în grupele Ligii, spre deosebire de Kairat Almaty care nu au participat până în acest moment în grupele unei competiții europene.

Gruparea kazahă a reușit să pună capăt hegemoniei celor de la Astana în întrecerea internă și rămâne de văzut dacă vor avea capacitatea necesară să pătrundă într-una dintre grupele celor trei competiții europene.

Neftci Baku – Olympiacos (ora 20:00) cota 2.10

Obișnuită a grupelor Ligii, Olympiacos are ochi doar pentru victorie în partida din această seară din turul doi al Champions League contra campioanei Azerbaijan-ului. Din ultimele 23 de sezoane ale Ligii Campionilor, super campioana Greciei a participat în 20 dintre acestea, rivalizând la acest aspect cu forte ale Europei.

Scorul partidei tur a fost 1-0 pentru greci, iar partida retur din această seară de pe terenul celor de la Neftci Baku va fi cu siguranță deschisă calificării ambelor echipe, chiar daca este evidentă superioritatea grecilor.

Azerii au participat o singură data în grupele unei competiții europene, se întâmpla în sezonul 2012/2013 al Europa League, aceștia fiind lipsiți de experiență europeană.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.