Aris 1.75, Cukaricki 1.77 și Bate 1.88 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

cote
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pas cu pas se înaintează în Conference League, iar la capătul zilei de astăzi vom afla echipele calificate în turul trei preliminar al acestei noi competiții europene. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Aris – Astana (ora 21:30) cota 1.75

Astana a câștigat manșa tur disputată pe teren propriu în Kazakhstan cu 2-0, ceea ce le conferă un avantaj foarte bun în vederea calificării, însă cu siguranță nu va avea o partidă ușoară în returul din Grecia. Valoarea loturilor celor două echipe este apropiată, grecii fiind evaluați la 16 milioane euro iar kazahii la 14.

Aris este favorita confruntării chiar dacă aceștia nu au avut parte de rezultate la nivel european în ultimii 10 ani, spre deosebire de Astana, care are numeroase participări în grupele Europa League și chiar Champions League în ultimele sezoane.

FK Sumqayrt – Cukaricki (ora 19:00) cota 1.77

promovare banner maxagro

De la 19:00 avem duel între două echipe lipsite de experiență la nivel european. Rezultatul din tur a fost 0-0, însă tot gruparea sârbă râmăne favorită și în duelul din Azerbaijan, aceștia având un lot de trei ori mai valoros decât adversarii lor. Rămâne de văzut dacă vreuna dintre cele două echipe va putea atinge pentru prima data în istorie grupele unei competiții europene.

Bate – Dinamo Batumi (ora 20:00) cota 1.88

Fosta campioană a Belarusului joacă în această seară pe teren propriu manșa retur a partidei din turul doi preliminar al Conference League contra georgienilor Dinamo Batumi.

Chiar dacă Bate nu a mai participat în grupele competițiilor europene de cinci sezoane, tot rămân o formație mult mai experimentată față de Dinamo Batumi care nu au participat niciodată în grupele cupelor europene.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/