Ferencvaros 1.97 și Dinamo Zagreb 2.40 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

champions league group g juventus v ferencvaros
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pe zi ce trece ne apropiem de descoperirea tabloului complet al UEFA Champions League 2021/2022. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

publicitate online in ziar Express de Banat

Zalgiris – Ferencvaros (ora 20:00) cota 1.97

Campioana ultimelor trei ediții ale primei ligi din Ungaria caută să-și continue parcursul din preliminariile UEFA Champions League cu o victorie în această seară în deplasarea din Lituania contra celor de la Zalgiris. Manșa tur fost câștigată de maghiari cu 2-0, iar aceștia cu siguranță urmăresc p nouă victorie astăzi.

Ultimele două sezoane i-au regăsit pe Ferencvaros în prin planul fotbalului european, cu participări în grupele Europa League și Champions League. Nu au arătat deloc rău într-una dintre cele mai complicate grupe ale Ligii Campionilor din sezonul trecut, când au întâlnit Juventus, Barcelona și Dinamo Kiev, iar aceste meciuri cu siguranță își spun cuvântul într-o partidă cu mai slab experimentata Zalgiris, care nu a participat vreodată în grupele unei competiții europene.

Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb (ora 19:00) cota 2.40

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Super campioana Croației întâlnește astăzi de la 19:00 în partida retur din turul doi preliminar al UEFA Champions League pe campioana Ciprului, Omonia Nicosia, după ce partida tur a fost câștigată fără drept de apel de dinamoviști cu 2-0.

Obișnuită cu grupele Ligii, Dinamo Zagreb nici nu concepe o surpriză în această fază a competiției și cu siguranță vor trata meciul serios, chiar dacă au un avantaj confortabil.

Ciprioții au lipsit în ultimii ani din competițiile europene, aceștia reușind abia sezonul trecut să participle după o pauză de peste 20 de ani în grupele unei competiții europene, ultima prezență a lor datând din sezonul 1987/1988, când au fost eliminați tocmai de Steaua București.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/