Robu, întrebat de timișoreni dacă vor fi continuate lucrările începute în oraș: „Cine poate fi iresponsabil să lase un șantier deschis?”

Primarul în mandat al Timișoarei a făcut o sinteză, în cea mai recentă conferință de presă susținută de pe CD Loga nr.1 cu stadiul lucrărilor de pe șantierele deschise în oraș. 

Potrivit lui Nicolae Robu, Enel a finalizat lucrarea în subteran la cablurile de la bifurcația de pe Grigore Alexandrescu până la Calea Torontalului, prin urmare, de miercuri dimineață, constructorul va putea să se concentreze cu utilaje în zonă ca să poată finaliza acea porțiune din stradă.

Pe „Drumul Boilor” lucrările se reiau tot de miercuri, după ce s-au rezolvat problemele de proprietate din zonă. Constructorul l-a asigurat pe Robu că până la venirea iernii, de la strada Albăstrelelor până la frontiera cu Moșnița Veche se va circula pe asfalt. Excepție face zona în care ar urma să fie construit un sens giratoriu. „Vom vedea dacă giratoriul se va face pe bani europeni, pe bani de la bugetul de stat sau pe bani de la bugetul local. Nu e vorba de o sumă mare. Doar trec în revistă posibilitățile, nu dau sfaturi, nu e treaba mea. Asta vor decide cei care vor avea condeiul și răspunderea în mână în continuare”, a spus Robu.

CITEȘTE ȘI: Se iese din blocaj și nu prea. Aspectul în continuare nerezolvat la „Drumul Boilor”

Un blocaj ar fi pe strada Mareșal Constantin Prezan, iar pe bulevardul Sudului lucrările sunt în grafic.

„Mă întreabă cetățenii «Ce se întâmplă, domnule primar?», că așa îmi spun, «oare se vor face lucrările în continuare?» Păi da, sigur că trebuie să se facă, cine poate fi iresponsabil să lase un șantier deschis? Eu nu cred că va veni cineva să vorbească despre greaua moștenire. Nu-mi închipui că suntem în anul 2020 în acest stadiu în care să ne exprimăm neputința aruncând cu noroi în alții. Lumea vede ce las în urmă și judecă. Faptul că deși am lăsat atâtea în urmă nu am fost votat, sigur că va fi explicat la un moment dat. E opțiunea unor cetățeni liberi care judecă multicriterial. Nu le-a plăcut de mine, au vrut altceva și nu m-au votat”, a spus Robu.

CITEȘTE ȘI: Blocaj pe șantierul de pe strada Constantin Prezan, din cauza unei conducte degradate a companiei de termoficare

În context, Robu a spus că va continua să comunice cu cei care îl urmăresc pe pagina sa de Facebook, așa cum o face încă de când a devenit senator.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/