Rezultat covârşitor obţinut de Nicolae Tismănariu la Gârnic. 80% din electorat a ales continuitatea

Locuitorii comunei Gârnic au hotărât, pentru a șasea oară consecutiv, să-i acorde votul de încredere edilului Nicolae Tismănariu, candidatul social-democrat obținând astfel 80% din numărul total de voturi valabil exprimate, în timp ce contracandidatului său liberal i-au revenit doar 20% din sufragii.

„În ceea ce privește desfășurarea procesului electoral, pot spune că nu am întâmpinat probleme. Mă bucur că cetățenii comunei au mizat pe ideea de continuitate, acest lucru însemnând că oamenii au încredere în proiectele gândite pentru îmbunătățirea condițiilor de trai pe raza UAT-ului. Datorită lor am reușit să obținem și majoritatea în Consiliul Local, acesta urmând să fie alcătuit din: cinci consilieri social-democrați, un consilier din partea PMP, un consilier din partea Uniunii Cehilor și Slovacilor din România și doi consilierii liberali.”, a precizat primarul Tismănariu.

Totodată, edilul-șef a ținut să precizeze că electoratul din Gârnic a votat continuitatea nu doar la nivel local, ci inclusiv la nivel județean. Cu toate acestea, aportul cetățenilor comunei din Clisură nu a fost suficient pentru ca Silviu Hurduzeu, candidatul alianței Pro Caraș-Severin, să rămână la cârma județului.